Konkurssin tehnyt Kaisa Liski perusti uuden yrityksen – mainostaa nyt Facebookissa vaatteiden pop up -myymälää - Viihde - Ilta-Sanomat

Konkurssin tehnyt Kaisa Liski perusti uuden yrityksen – mainostaa nyt Facebookissa vaatteiden pop up -myymälää

Kaisa Liski on perustanut uuden yrityksen.

Kaisa Liski on perustanut uuden yrityksen.

Julkaistu: 30.11.2019 9:27

Tv:stä tuttu kiinteistövälittäjä Kaisa Liski on perustanut uuden yrityksen kuukausi konkurssin jälkeen.

Kanta-Hämeen käräjäoikeus asetti kiinteistövälittäjä Kaisa Liskin yritys Tavastia LKV Oy:n konkurssiin lokakuun lopussa. Käräjäoikeiden mukaan konkurssiin asettamisen taustalla oli yrityksen maksukyvyttömyys.

Kaisa Liski ilmoitti konkurssihakemuksessaan, ettei yhtiöllä ole omaisuutta, minkä lisäksi se on maksukyvytön. Liskin kertomuksen mukaan suurimpia velkojia olivat verottaja, Nordea ja eläkeyhtiö Varma, joille yritys on Liskin mukaan velkaa noin 259 000 euroa. Neljäs velkoja on kuopiolainen yritys, jolle yritys on Liskin kertoman mukaan 26 000 euroa velkaa.

Nyt kaupparekisteristä selviää, että Liski on perustanut tällä viikolla, 28. marraskuuta uuden yrityksen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. Liskin uuden Kaisa Liski Oy -yrityksen toimialaa ei ole kerrottu rekisterissä.

Pari päivää aiemmin Liski mainosti Facebook-sivuillaan julkisessa päivityksessä, että Riihimäellä sijaitsevan kiinteistövälitysyrityksen tiloissa on tulevana viikonloppuna vaatteiden pop up -myymälä. Hän kertoi päivityksessään, että tuotteet ovat peräisin Italiasta ja että maksuksi käy käteinen ja kortti.

– Silkkiä, pellavaa, cashmeria ja kahvila, Liski luetteli.

Liskin julkaisemissa kuvissa näkyy vaaleansävyisiä tunikoita ja muita vaatteita. Facebookista selviää, että Liski toimii vaatteita myyvän Tunika-kaupan mainoskasvona ja että kaupalla on myymälä Tallinnassa.

Kaisa Liski keväällä 2018.

Kaisa Liski keväällä 2018.

Kaisa Liskin konkurssiin tuomitun yrityksen ongelmat tulivat ilmi jo aiemmin tänä syksynä. Lokakuussa uutisoitiin, että Liskin yrityksen konkurssin taustalla on paljon rahavaikeuksia.

Taloussanomat kertoi tuolloin, että Liskin yritys on jättänyt yhden tai useamman työntekijän palkat maksamatta. Asiasta ensin uutisoinut Hämeen Sanomat kertoi niin ikään lokakuussa, että ainakin yksi yrityksen työntekijä olisi hakenut saataviaan palkkaturvasta.

Asiakastiedon tietojen mukaan Liskin yritys oli saanut myös kaksi trattaprotestia Työllisyysrahastolta.

Liski on elänyt viime aikoina hiljaiseloa eikä hän ole kommentoinut yritystoimintansa vaikeuksia. Silloin tällöin tv:stä tuttu kiinteistövälittäjä on kuitenkin julkaissut kuvia ja muita päivityksiä sosiaalisessa mediassa.

Pari viikkoa sitten Liski julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoi tarvitsevansa lepoa. Kuvan aihetunnisteiksi on merkitty muun muassa kunnioita itseäsi ja muita, perhe ensin, nauti, lepää ja rentoudu.

– Vain lepoa, Liski kirjoitti englanniksi.

Kaisa Liski tuli tunnetuksi Kiinteistökuningatar Kaisa -tosi-tv-sarjasta, jossa seurattiin hänen työtään ja arkeaan kiinteistövälittäjänä. Myöhemmin sarja jatkui nimellä Kaisa ja puoli valtakuntaa.

Tuoreimmat osastosta