Hääpari koki elämänsä yllätyksen: Hollywoodin supertähdet rysäyttivät kuokkimaan juhliin ja päräyttivät ilmoille unohtumattoman serenadin - Viihde - Ilta-Sanomat

Hääpari koki elämänsä yllätyksen: Hollywoodin supertähdet rysäyttivät kuokkimaan juhliin ja päräyttivät ilmoille unohtumattoman serenadin

Kuvituskuva
Julkaistu: 29.11.2019 16:19

Hollywood-tähdet Danny DeVito ja Dwayne ”The Rock” Johnson päättivät järjestää juhlaseurueella yllätyksen ja astelivat kuokkavieraina laulamaan Kristinen ja Willin häihin.

Omat häät ovat ihmisten elämän ikimuistoisimpia hetkiä, mutta Meksikon Cabon San Lucassa häitään juhlineet Kristine ja Will eivät varmaan olisi ikipäivänä uskoneet, millaiseksi heidän rakkaudentäytteinen juhlansa muodostuisi.

Heidän häihinsä saapui sellaisia kuokkavieraita, että harva osaisi sellaisesta edes kuvitella tai haaveilla. Tuoreen avioparin häihin ilmestyivät nimittäin yllättäen Hollywoodin supertähdet Dwayne ”The Rock” Johnson ja Danny DeVito.

Johnson ja DeVito ovat parhaillaan Meksikossa uuden, joulukuussa ensi-iltansa saavan Jumanji: The Next Level -elokuvan markkinointikampanjan tiimoilta.

Johnson kertoo Instagram-tilillään, kuinka he olivat pitkän työviikon jälkeen siemailleet tequilaa ja saaneet idean mennä kuokkimaan lähettyvillä vietettyihin häihin.

Instagramissa julkaistulla videolla näkyy, kun supertähdet kävelivät takaovesta sisään häätilaan mikrofonit kourissaan ja lauloivat yhdessä serenadin häkeltyneelle morsiamelle.

Kappaleeksi oli valikoitunut Nat King Colen legendaarinen ja ikivihreä rakkauslaulu Unforgettable, joka on julkaistu vuonna 1951.

Kamerat räpsyivät ja puhelimien muistit täyttyivät, kun juhlavieraat kuvasivat ainutkertaista tilannetta.

– Voi apua! ällikällä lyöty morsian huusi ihmetellen ja nauraen esityksen jälkeen.

– Se oli ihan mahtavaa! Kiitos todella paljon, sulhanen puolestaan kiitteli.

Johnson ja DeVito onnittelivat vastanaineita ja viettivät hetken aikaa juhlavieraiden kanssa. He ottivat videon perusteella useita yhteiskuvia juhlakansan ja hääparin kanssa.

– Se oli huippua! näyttelijäkaksikko hihittelee yhdessä tempauksensa jälkeen.

– Siinä huoneessa oli paljon rakkautta. Valtavasti onnea Kristinelle ja Willille!

Kristine on jakanut myös itse kuvia häidensä häkellyttävistä tilanteista omalla Instagram-tilillään.

Danny DeVito jakaa vielä videon lopuksi yhden ohjeen tuoreelle aviomiehelle Willille.

– Iso talo, joten hänen (Willin) ei tarvitse törmätä vaimoonsa, mies toteaa naureskellen.

– Tuo ei ole oikein, The Rock huomauttaa.

Loppujen lopuksi kaksikko kertoo tuoreelle aviomiehelle sen kaikkein tärkeimmän lauseen, mikä jokaisen aviomiehen pitää osata:

– Kyllä rakas, sinä olet oikeassa.

Tuoreimmat osastosta