Mari näkee puolisonsa pettävän Temptation Islandilla – tyyni reaktio yllättää: ”Toivottavasti ei ollut parempi kuin minä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mari näkee puolisonsa pettävän Temptation Islandilla – tyyni reaktio yllättää: ”Toivottavasti ei ollut parempi kuin minä”

Temptation Islandille lähtenyt Mari ei hätkähdä poikaystävänsä Väpän petipuuhia.

28.11.2019 19:58

Temptation Islandilla koetaan tällä viikolla dramaattinen iltanuotio, kun lähes jokaisen parin suhdetta koetellaan. Kenties kovimman paikan eteen joutuu miesten saarella viihtyvän Väpän puoliso Mari, joka saa todistaa miehensä äänekkäitä petipuuhia toisen sinkkunaisen, Aden, kanssa.

Juontaja Sami Kurosen tiedustellessa Marin vointia, tämän tyyni reaktio yllättää.

– En tiedä, ihan ok, Mari vastaa.

– Toivottavasti ei ollut kuitenkaan parempi kuin minä… Mulla on jotenkin sellainen olo, että ei mulla oo oikeutta valittaa, koska mä oon tota periaatteessa toivonut, että se tekee sen kameran edessä, nainen kommentoi kyynelten kohotessa silmiin.

Mari suhtautuu tyynesti miehensä Väpän petipuuhiin toisen naisen kanssa.­

Miehensä pettämisestä huolimatta Mari ei ole saanut parisuhteesta tarpeekseen.

– Kyl mä edelleen haluan lähteä Väpän kanssa, jos mä vielä kelpaan hänelle. Eikä se oo mitään, että kelpaa, vaan että mä haluan sen. En mä mitenkään tyydy siihen tai mitään, Mari kertoo.

– Ootko sä sen edessä valmis sietämään mitä vaan? haastaa Sami.

– Melkein joo. Ainut on se, et jos hän rupeaa minusta rumasti puhumaan tai vaikka väkivaltaisesti kohtelemaan, niin se on sit sellainen mitä pitää miettiä, nainen pohtii.

Marin sanat eivät edelleenkään vakuuta Samia.

– No ei tuollaisten toimien jälkeen mun mielestä sanoja enää ees tarvita. Ei toi ole millään tavalla rakastuneen miehen toimia ja tekoja, juontaja kommentoi tiukasti.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?