Valtteri ja Emilia Bottas lomailivat paratiisisaarella vielä reilu kuukausi sitten – hymyilivät onnellisina romanttisessa yhteiskuvassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Valtteri ja Emilia Bottas lomailivat paratiisisaarella vielä reilu kuukausi sitten – hymyilivät onnellisina romanttisessa yhteiskuvassa

Julkaistu: 28.11.2019 18:57

Eroon päätyneet Valtteri ja Emilia Bottas nauttivat vielä lokakuun loppupuolella yhteisestä lomasta paratiisisaarella.

Entinen huippu-uimari Emilia Bottas ja F1-tähti Valtteri Bottas ilmoittivat torstaina eroavansa. Pari vahvisti asian sosiaalisen median välityksellä. Ero tuli monella tapaa yllätyksenä, sillä pari on kuluneen syksyn aikana kommentoinut liittoaan medialle ja nauttinut yhteisestä luksuslomasta paratiisisaarella.

Kolme vuotta sitten naimisiin mennyt pari suuntasi jokin aika sitten yhteiselle lomalle Seychellien paratiisisaarelle. Lokakuussa molempien Instagramiin tipahteli upeita lomakuvia suoraan häämatkakohteenakin tunnetulta saarelta.

Valtteri julkaisi runsaasti upeita lomakuvia Intian valtameren ääreltä ja pari intoutui poseeraamaan myös romanttisessa yhteiskuvassa. Valtterin julkaisemassa otoksessa Emilia istuu hänen edessään kivellä kuohuva valtameri takanaan. Valtteri pitelee käsiään hellästi hymyilevän Emilian olkapäillä.

Kuva on julkaistu 21. lokakuuta eli vain reilu kuukausi sitten.

Valtteri Bottas jakoi lokakuussa Instagramissaan suloisen yhteiskuvan.

Valtteri Bottas jakoi lokakuussa Instagramissaan suloisen yhteiskuvan.

Voit katsoa Valtterin julkaisemia lomakuvia painamalla alla olevan kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Emiliakin jakoi runsaasti paratiisisaarelta otettuja lomakuvia. Yhden kuvan ottajaksi hän oli merkinnyt puolisonsa Valtterin.

Emilia on myös tukenut miestään syksyn aikana hänen kilpaillessaan ympäri maailmaa. Syyskuussa Emilia bongattiin miehensä viereltä Italian Grand Prix -kilpailusta.

Pari tallentui kameroihin leveät hymyt kasvoillaan ja onnellisen näköisinä.

Emilia ja Valtteri hymyilivät onnellisen näköisinä Italian Grand Prix -kilpailussa syyskuun 8. päivä.

Emilia ja Valtteri hymyilivät onnellisen näköisinä Italian Grand Prix -kilpailussa syyskuun 8. päivä.

Emilia kertoi IS:lle viimeksi lokakuussa, että hän on jatkuvasti miehensä tukena hänen urallaan. Emilia kertoi matkustavansa noin kuusi kertaa vuodessa seuraamaan Valtterin F1-kilpailua. Hän kertoi myös, että pari oli vuosien aikana tottunut etäsuhteeseen, sillä he viettivät suuren osan ajastaan erillään jo silloin, kun Emilia tunnettiin huippu-uimarina.

– Se on ollut aina näin. Olemme tottuneet siihen jo uintiajoistani lähtien. Nyt se on mun osalta jopa joustavampaa: kun hevosilla on kevyempi viikko niin on helpompi matkustaa, Emilia sanoi vain kuukausi sitten.

Elämä F1-varikoilla on tuonut Emilialle valtavasti huomiota ympäri maailman, sillä kuskien puolisoiden kisapukeutumista syynätään tarkkaan ja heidät ikuistetaan lukuisiin valokuviin.

– Näen varikkoelämän aika lailla kisaajan näkökulmasta. Se on Valtterin työ ja kilpailutilanne. Se on kiireinen päivä ja täynnä palavereita. Ei siinä ole sen ihmeempää, Emilia Bottas totesi IS:lle.

Emilia Bottas osallistui Helsinki International Horse Show'hun tänä vuonna.

Emilia Bottas osallistui Helsinki International Horse Show'hun tänä vuonna.

Hevoset ja hevosurheilu ovat olleet lähellä Emilian sydäntä aina. Hevosurheilu-lehti kertoi syyskuussa ilmestyneessä numerossaan, että Bottakset ostivat äskettäin huutokaupasta Hollannista kaksi uutta hevosta.

Aivan halvasta ostoksesta ei ollut kysymys, sillä neljä- ja kuusivuotiaat hevoset maksoivat lehden mukaan 70 000 ja 160 000 euroa.

Alkusyksystä Emilia hehkutti miehensä syntymäpäiviä Instagramissa. Valtteri täytti 30 vuotta 28. elokuuta. Näyttävät synttärijuhlat järjestettiin Kulosaaren Casinolla, joka toimi myös hänen ja Emilian hääpaikkana kesällä 2016.

Emilia onnitteli Valtteria herttaisella kuvasarjalla, jossa päivänsankari poseerasi juhlahumussa.

– Hyvää 30-vuotissyntymäpäivää, Emilia onnitteli.

Kuvan yhteyteen hän oli laittanut tunnisteiksi #rakastan sinua ja #päivänsankari.

Valtteri Bottas kuvattiin torstaina Abu Dhabissa ilman vihkisormusta.

Valtteri Bottas kuvattiin torstaina Abu Dhabissa ilman vihkisormusta.

Erouutisesta ei mennyt kauaakaan, kunnes Bottas jo astui kameroiden eteen. Kuvista päätellen vihkisormus oli saanut kyytiä heti alkuunsa, sillä Bottas tallentui tuoreisiin kuviin ilman sormessa kimaltelevaa sormustaan.

Mies kuvattiin Abu Dhabissa, jossa hän kisaa tänä viikonloppuna F1-kauden päätösosakilpailussa.

Tuoreimmat osastosta