Emilia ja Valtteri Bottas kertovat yllätyserostaan somessa – tässä ovat ilmoitukset sanasta sanaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Emilia ja Valtteri Bottas kertovat yllätyserostaan somessa – tässä ovat ilmoitukset sanasta sanaan

Emilia ja Valtteri Bottas ovat eronneet.

Häitä vietettiin syyskuussa 2016.

28.11.2019 12:57

Emilia Bottas ja Valtteri Bottas kertovat molemmat Instagram-tileillään, ja Valtteri myös Twitterissä, että pari on päätynyt eroon.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Emilia kirjoittaa asiasta pitkään. Hän kertoo elämäntilanteiden tuomien haasteiden olleen liitolle liikaa.

– Olemme päättäneet erota Valtterin kanssa. Tiemme ovat ajan saatossa vieneet meidät erilleen elämäntilanteidemme tuomien haasteiden takia ja näemme tämän parhaaksi vaihtoehdoksi meidän kummankin tulevaisuutta ajatellen.

– Eroamme ystävinä ja olemme kiitollisia toisillemme kaikista vuosista, jotka olemme saaneet yhdessä viettää. Toivon, että kunnioitatte meidän yksityisyyttä ja ymmärrätte jättää meidät kummatkin rauhaan tämän asian kanssa. Emme tule kommentoimaan tätä asiaa enempää julkisuudessa.

Valtteri julkaisi oman ilmoituksensa suomeksi ja englanniksi.

– Meidän tiemme ovat eronneet niiden haasteiden vuoksi, joita minun urani ja elämäntilanteeni tuo ja me uskomme, että tämä on parasta meille molemmille ja meidän tuleville elämillemme, joten eroamme ystävinä, Valtteri kirjoittaa.

– Tulen ikuisesti olemaan kiitollinen niistä uhrauksista, joita hänen oli tehtävä vuokseni, hänen tuestaan vuosien aikana ja kaikista niistä kokemuksista, joita meillä oli yhdessä, hän jatkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?