Valtteri ja Emilia Bottas: Ero! - Viihde - Ilta-Sanomat

Valtteri ja Emilia Bottas: Ero!

Julkaistu: 28.11. 12:40

Valtteri ja Emilia Bottas ovat eronneet.

Emilia Bottas kertoo Instagram-tilillään, että hänen ja formulatähti Valtteri Bottaksen avioliitto on ohi. Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

– Olemme päättäneet erota Valtterin kanssa. Tiemme ovat ajan saatossa vieneet meidät erilleen elämäntilanteidemme tuomien haasteiden takia ja näemme tämän parhaaksi vaihtoehdoksi meidän kummankin tulevaisuutta ajatellen, Bottas kirjoittaa.

Emilia Bottaksen mukaan pari eroaa hyvissä väleissä.

– Eroamme ystävinä ja olemme kiitollisia toisillemme kaikista vuosista, jotka olemme saaneet yhdessä viettää. Toivon, että kunnioitatte meidän yksityisyyttä ja ymmärrätte jättää meidät kummatkin rauhaan tämän asian kanssa. Emme tule kommentoimaan tätä asiaa enempää julkisuudessa, Bottas kirjoittaa Instagramissa.

Myös Valtteri Bottas kertoo omalla Instagram-tilillään, että pari on päätynyt eroon.

Bottakset menivät naimisiin syyskuussa 2016 Helsingissä hulppeissa juhlissa, joita vietettiin parin päivän ajan. Pari tapasi alun perin Arto Nybergin ohjelman kulisseissa. Ystävänpäivänä 2015 Valtteri kosi Emiliaa Savoy-teatterissa.

Valtteri ja Emilia Bottas Emma-gaalassa aiemmin tänä vuonna.

Valtteri ja Emilia Bottas Emma-gaalassa aiemmin tänä vuonna.

Pari kertoi aiemmin, että heille oli erittäin tärkeää jatkaa omia uriaan urheilun parissa yhteisestä elämästä huolimatta. Emilia Bottas on asunut avioliiton aikana Suomessa ja panostanut uraansa esteratsastajana. Samaan aikaan Valtteri Bottas on reissanut ympäri maailmaa formulakisoissa ja asunut Monacossa.

Pari kertoi IS:lle aiemmin seuraavansa tiiviisti toistensa uria pitkästä välimatkasta huolimatta.

– Toisen tukeminen on tärkeää niin urheilussa kuin muutenkin elämässä. Urheilija ymmärtää toista urheilijaa todella hyvin ja osaa olla oikealla tavalla läsnä, Valtteri totesi aiemmin IS:n haastattelussa.