Miss Suomi Anni Harjunpää lähti Yhdysvaltoihin Miss Universum -matkalle – heti lentokentän lähtöselvityksessä meinasi tulla ongelmia - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Suomi Anni Harjunpää lähti Yhdysvaltoihin Miss Universum -matkalle – heti lentokentän lähtöselvityksessä meinasi tulla ongelmia

Anni Harjunpää viettää seuraavan viikon Yhdysvalloissa osana Miss Universum -kilpailua.

Anni Harjunpää viettää seuraavan viikon Yhdysvalloissa osana Miss Universum -kilpailua.

Julkaistu: 28.11.2019 15:55

Anni Harjunpää matkustaa torstaina Yhdysvaltoihin kisaamaan Miss Universum -kilpailussa.

Syyskuun lopussa Miss Suomeksi kruunattu Anni Harjunpää lähti torstaiaamuna kohti Atlantaa ja siellä järjestettäviä Miss Universum -kisoja.

23-vuotias Harjunpää edustaa Suomea 68:tta kertaa järjestettävässä kauneuskilpailussa, jossa on mukana edustajia yhteensä 92 maasta. Vuoden 2019 Miss Universum kruunataan Atlantassa 8. joulukuuta.

Harjunpää kertoo Instagram-tilinsä Tarina-osiossa, että matka alkoi kiireellä, kun Helsinki-Vantaan lentokentällä meinasi tulla vastaan ongelmia.

Koska kisat järjestetään Yhdysvalloissa, tarvitsee Harjunpää sinne sähköisen matkustuslupa ESTA:n. Harjunpää kertoo Instagramissa, että kun hän saapui torstaina Helsinki-Vantaalle, aiheutui matkustusluvasta ongelmia lähtöselvityksessä. Syynä oli hänen sukunimensä.

– Täällä ollaan lentokentällä matkalla Atlantaan Lontoon kautta. Oon tässä nyt oikeestaan melkein juoksemassa tonne portille. Meinasi tulla tässä lähtöselvityksessä vähän ongelmia ESTAn kanssa johtuen mun nimen perässä olevista ihanista ääkkösistä, Harjunpää kertoo Tarina-osiossaan.

– Nyt kaikki on onneksi kunnossa ja pääsee matkaan. Jännittää. Oon niin innoissani ja ihanaa päästä vihdoin sinne ja tavata kaikki muut tytöt siellä, Harjunpää jatkaa innoissaan.

Miss Suomen Instagram-tilillä julkaistiin kuva tärkeälle matkalleen lähteneestä Harjunpäästä. Siinä hän poseeraa Suomen lipun kanssa lentoasemalla.

Harjunpää nappasi Miss Suomen kruunun syyskuussa Billnäsissä. Tuore missi ei ollut uskoa voittoaan todeksi ja herkistyi silmin nähden.

– Tämä on ollut mulle ihan huikea matka. Kun mä lähdin mukaan viisi kuukautta sitten, olin vielä ujo ja jännitin esiintymistä niin paljon, etten mä sitä ennen ole uskaltanut lähteä tavoittelemaan mun unelmia. Tänä vuonna mä lähdin, ja se kannatti, Harjunpää hämmästeli heti finaalin päätyttyä.

Tuoreen Miss Suomen tärkeänä tukena kauneuskilpailuissa toimii hänen kreikkalainen poikaystävänsä. Kyproksella asuva mies ei päässyt Suomeen seuraamaan Miss Suomi -finaalia, mutta Harjunpää kertoi rakkaansa olevan hengessä mukana.

– Hän oli niin ylpeä minusta, eikä hänkään meinannut aluksi oikein ymmärtää, että oikeasti voitin, Harjunpää sanoi syyskuussa IS:lle.

– Myöhemmin hän sanoi, että kyllä hän sisimmässään tiesi, että minä voittaisin.

Anni Harjunpää oli yhtä hymyä syyskuussa, kun hänet valittiin uudeksi Miss Suomeksi.

Anni Harjunpää oli yhtä hymyä syyskuussa, kun hänet valittiin uudeksi Miss Suomeksi.

Harjunpää on seurustellut 26-vuotiaan kreikkalaisen kanssa nyt noin kolmen vuoden ajan. Harjunpää asui itsekin Kyproksella 2,5 vuotta ennen kuin muutti Miss Suomi -kilpailun vuoksi takaisin Suomeen.

Miss Suomi -organisaatio tiedotti lokakuun lopussa, että Anni Harjunpään missikausi jää poikkeuksellisen lyhyeksi, sillä vuoden 2020 Miss Suomi valitaan syksyn sijaan jo keväällä. Kauneuskilpailun finaali kisataan 22. toukokuuta.

Tuoreimmat osastosta