Michelle Obama julkaisi kuvan perheensä kiitospäiväjuhlista – 18-vuotias Sasha-tytär varasti heti huomion ja some sauhusi liekeissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Michelle Obama julkaisi kuvan perheensä kiitospäiväjuhlista – 18-vuotias Sasha-tytär varasti heti huomion ja some sauhusi liekeissä

Obamien tyttäret ovat kasvaneet aikuisiksi ja poseeravat vanhempiensa kanssa kiitospäivän juhlahumussa.

Obamat viettivät joulua vuonna 2013. Tuolloin perheen tyttäret olivat teini-ikäisiä.­

28.11.2019 9:56

Yhdysvalloissa juhlitaan huomenna torstaina kiitospäivää. Vuosittain marraskuun neljäntenä torstaina vietettävä juhla on maassa hyvin tärkeä. Silloin perheet kokoontuvat yhteen, töistä pidetään vapaata ja yhdessä olosta nautitaan hyvän aterian parissa.

Myös presidentti Barack Obaman, 58, perhe on kerääntynyt yhteen viettämään kiitospäivää. Yhdysvaltojen entinen ensimmäinen nainen Michelle Obama julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa koko perhe poseeraa yhdessä.

– Meidän perheeltä teille, Obama kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvassa Barack Obama poseeraa vaaleassa, rennossa kauluspaidassa ja vaaleissa housuissa. Perheen naiset, Michelle, 55, Malia, 21, ja Natasha ”Sasha”, 18, ovat pukeutuneet kauniisiin mekkoihin. Rouva Obaman asu on mustavalkoinen ja graafinen, Sashalla puolestaan on musta, huimalla halkiolla varustettu iltapuku ja Malialla lyhyt, hieman rennompi t-paitamekko.

Obamien kuva on herättänyt valtavasti mielenkiintoa sosiaalisessa mediassa. Siitä tykkäsi kahdeksan tunnin aikana yli 4,2 miljoonaa Instagram-käyttäjää ja siihen kerääntyi nopeasti kymmeniä tuhansia kommentteja.

Moni toivottaa perheelle hyviä juhlapyhiä ja kertoo, että kaipaa suuresti aikaa, jolloin Obamat olivat Yhdysvaltojen ykkösperhe ja asuttivat Valkoista taloa.

Obamat palasivat lomalta vuonna 2009. Tuolloin perhe oli asunut Valkoisessa talossa reilut puoli vuotta.­

Moni kommentoija myös kiinnitti huomionsa perheen kuopukseen, kesällä 18 vuotta täyttäneeseen Sashaan. Nuorta naista ei juuri ole nähty julkisuudessa sen jälkeen, kun presidentti Obaman toinen virkakausi päättyi tammikuussa 2017.

Sasha onkin aikuistunut parissa vuodessa huimasti ja moni on kiinnittänyt huomionsa siihen, millainen kaunotar hänestä on kasvanut.

– Kaunista! Sasha on tyrmäävän upea, kuuluu yksi kommenteista.

– Tytöt ovat kasvaneet aikuisiksi! Te kaikki näytätte ihanilta, toinen kommentoija jatkaa.

– Tyttönne ovat kasvaneet nuoriksi leideiksi.

– Upea perhe. Tuo tyttö on tyrmäävä.

Sasha Obama Washingtonissa maaliskuussa 2016. Tuolloin hän oli 14-vuotias.­

Myös Twitterissä pantiin heti merkille roimasti aikuistunut Sasha.

– Hmm minä tarvitsen meikkineuvoja Sasha Obamalta. Hitto, kommentoi eräs nainen.

– Minä vannon, että Sasha Obama oli tyyliin 2-vuotias, kun presidentti Obama aloitti virassaan. Mitä hemmettiä, ihmettelee toinen Twitter-käyttäjä.

– Sasha Obama. Minä. En. Pysty. Käsittelemään. Tuota. Kauneutta, jatkaa kolmas täysin häkeltyneenä.

Aiemmin tänä syksynä uutisoitiin, että Sasha Obama opiskelee tällä hetkellä Michiganin yliopistossa. Detroit Newsin mukaan hän opiskelee yliopistossa ensimmäistä vuotta ja hänet nähtiin sen kampuksella elokuussa.

Michelle ja Sasha Obama Lontoossa kesällä 2015.­

Sivusto kertoi, että Sasha osallistui uusien opiskelijoiden tiedotustilaisuuteen salaisen palvelun agenttien seuratessa mukana.

Sashan Malia-sisko puolestaan opiskelee nykyään Harvardin yliopistossa, jossa myös hänen vanhempansa opiskelivat aikanaan. Malia aloitti opintonsa vuonna 2016.

Sasha ja Malia Obama viettivät hyvin poikkeuksellisen lapsuuden, sillä he kasvoivat valokeilassa ja huomion keskipisteenä. Michelle Obama kertoi elämäkerrassaan, että hän pyrki tarjoamaan tyttärilleen mahdollisimman normaaleja hetkiä, mutta välillä se oli liki mahdotonta.

Hän muun muassa kuvaili, miten mittavia järjestelyitä olisi vaatinut pelkästään se, että presidentti tai ensimmäinen nainen olisi pystynyt saattamaan tyttärensä kouluun: lukuisia turvamiehiä, panssaroituja ajoneuvoja ja etukäteen tarkistettuja reittejä. Usein oli helpompaa, etteivät vanhemmat olleet mukana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?