Kimi Räikkösen suloiseen perhekuvaan ilmestyi yllättävä kommentti – pian ruudulle lävähti jäätävä viesti F1-tähdeltä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkösen suloiseen perhekuvaan ilmestyi yllättävä kommentti – pian ruudulle lävähti jäätävä viesti F1-tähdeltä

Kuvituskuva
Julkaistu: 27.11. 20:54

Kimi Räikkönen sai aikaan varsinaisen kommenttitulvan vastattuaan uteliaalle fanilleen Instagramissa.

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen on maailmankuulu formulatähti ja erittäin suosittu Instagramissa, jossa miehellä on 1.7 miljoonaa seuraajaa. Kimin sosiaalinen media täyttyy yleensä uraan keskittyvistä formulakuvista, mutta äskettäin hän teki poikkeuksen ja julkaisi iloisen perhekuvan.

Kuvassa Kimi kelluu uima-altaassa vaimonsa Minttu Räikkösen ja perheen kahden lapsen Riannan ja Robinin kanssa. 2-vuotias Rianna hymyilee hilpeän äitinsä olkapäillä, kun taas 4-vuotias Robin on nostettu isin harteille. Toisessa kuvassa Kimi kelluu selällään altaassa lasten uidessa muutaman metrin päässä vanhemmistaan.

Voit selata kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Kuva keräsi nopeasti ihastuneita kommentteja, joissa kehuttiin perheen näyttävän onnelliselta ja nauttivan vapaa-ajasta täysin siemauksin. Eräs englanniksi kirjoittava fani päätti kuitenkin esittää kysymyksen ja hämmästeli Kimin lasten uimataitoa.

– Oletko varma, että he osaavat uida? Tietävätkö he mitä he ovat tekemässä, Kimi? kommentoija kysyi.

Muiden suuren maailman julkkisten tapaan Kimi vastaa harvoin hänelle osoitettuihin kommentteihin, sillä niitä tulee sadoittain tai jopa tuhansittain. Tällä kertaa kysymys pisti kuitenkin Kimin silmään ja hän ei malttanut olla vastaamatta.

Kimi kuittasi tuntemattoman utelut tuttuun tyyliinsä erittäin yksiselitteisesti.

– Ulostaako karhu metsään? Kimi vastasi viitaten siihen, että asiahan on täysin itsestäänselvä.

Kimin sarkastinen vastaus aiheutti kommenttitulvan, kun liki 70 fania ryntäsi mukaan keskusteluun erilaisin hymiöin ja viestein. Moni tsemppasi Kimiä, peukutti hänen vastaustaan ja julkaisi nauravia hymiöitä.

– Klassista Kimiä.

– Legendaarinen vastaus.

– Ainoa asiallinen vastaus, jonka voi antaa, kun hänen vanhemmuuttaan kyseenalaistetaan.

– Jätä hänet rauhaan, hän tietää mitä tekee.

– Kaverit hei, tämä on tavallinen lausahdus, joka tarkoittaa, että no totta kai, kun kysytään tyhmiä kysymyksiä, eräs kommentoija selvensi niille, jotka ihmettelivät, mitä Kimi tarkoittaa.

Minttu, Kimi ja Robin Räikkönen Gugguu-lastenvaatemerkin muotinäytöksessä keväällä 2018.

Minttu, Kimi ja Robin Räikkönen Gugguu-lastenvaatemerkin muotinäytöksessä keväällä 2018.

Perhe on Kimille erittäin rakas ja tärkeä. Ensi tammikuussa viisi vuotta täyttävä Robin on päässyt jo tutustumaan isän jalanjäljissä kartingautoilun maailmaan viime elokuussa Bembölen radalla Espoossa.

– Vanhempana on aina enemmän huolissaan siitä, että jos he loukkaantuvat. Monissa asioissa riskit ovat tiedossa, ja sen pystyy näkemään, mikä voisi mennä pieleen. Ehkä olisi helpompaa, jos siitä ei olisi aavistustakaan, koska jos jotain menee pieleen, niin silloin voi sattua, Räikkönen mietti Autosportille.

Minttu Räikkönen puolestaan kertoi äskettäin IS:lle niiden hetkien merkitsevän eniten, jolloin he ovat yhdessä kotona ja tekevät asioita lasten kanssa.

– Yritämme koko perheelle keksiä jokaiselle päivälle kivaa tekemistä. Lapsemme ovat todella liikunnallisia. Parasta hupia onkin, kun saa juosta, kiipeillä, uida tai ajaa jollain menopelillä, Minttu kertoo.

Hän kertoi myös, että heillä on harvinaisen selvät sävelet lasten kasvattamisen suhteen.

– Onneksi ajattelemme kasvatuksesta samalla tavalla. Lapset kasvatetaan suurella rakkaudella, hellyydellä ja läsnäololla, mutta myös rajoilla. He ovat kasvaneet kaksikielisiksi, mikä on rikkaus, Minttu kertoi ja paljasti lasten puhuvan sekä suomea ja englantia.