Näyttelijä Godfrey Gao on kuollut 35-vuotiaana – menehtyi traagisesti uuden tv-sarjan kuvauksissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Godfrey Gao on kuollut 35-vuotiaana – menehtyi traagisesti uuden tv-sarjan kuvauksissa

Mallina ja näyttelijänä menestynyt Godfrey Gao kuoli yllättäen kesken tv-sarjan kuvausten.

27.11.2019 19:50

Näyttelijä ja malli Godfrey Gao on kuollut yllättäen 35-vuotiaana. Asiasta uutisoi People-lehti. Kuolemasta tiedotti myös Gaon edustaja Sina Weibo.

Traaginen tapaus sattui Chase Me -nimisen kiinalaisen tosi-tv-sarjan kuvauksissa. Gao menetti tajuntansa kesken kuvausten ja hänet kiidätettiin välittömästi sairaalaan. Useita tunteja kestäneen elvytyksen jälkeen hänet todettiin kuolleeksi.

– Aikaisin keskiviikkona 27. päivä, meidän rakas Godfreymme menetti tajuntansa kesken kuvausten. Häntä yritettiin pelastaa kolmen tunnin ajan, mutta hän valitettavasti joutui jättämään meidät. Olemme shokissa ja murtuneita, emmekä kykene uskomaan tapahtunutta todeksi, miehen edustaja Sina Weibo tiedotti.

Hänen kuolinsyynsä on vielä epäselvä. Taiwan News -sivuston mukaan Gao olisi menehtynyt sydänkohtaukseen. Chase Me, jota Gao oli parhaillaan kuvaamassa, on uudenlainen tosi-tv-sarja, jota kuvataan yöaikaan. Ohjelmassa kaksi julkkiksista ja taviksista koostuvaa joukkuetta ottavat toisistaan mittaan fyysisissä haasteissa. Gaon kerrotaan menettäneensä tajuntansa juostessaan.

Vielä ei ole tiedossa jatkuuko ohjelman kuvaaminen traagisen kuolemantapauksen jälkeen. Ohjelma on paikallissivustojen mukaan herättänyt huolta katsojissa, ja nyt moni vaatiikin koko sarjan hyllyttämistä.

Gao syntyi vuonna 1984. Hän asui Kanadassa, mutta oli syntynyt Taipeissa, Taiwanissa. Hän aloitti uransa elokuvien parissa vuonna 2007. Niiden lisäksi hän menestyi mallina ja oli ensimmäinen aasialainen malli, joka nähtiin luksusbrändi Louis Vuittonin kampanjassa 2011.

Gao tuli tunnetuksi muun muassa roolistaan Magnus Banena elokuvassa Varjojen kaupungit: Luukaupunki (2013). Lisäksi mies tähditti Remembering Lichuan -tv-ohjelmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?