Sofia Belórf muisti tutkinta­vankeudessa viruvaa Niko-rakastaan Instagramissa – julkaisi liudan herkkiä yhteiskuvia: ”Rakkauttamme ei voi erottaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sofia Belórf muisti tutkinta­vankeudessa viruvaa Niko-rakastaan Instagramissa – julkaisi liudan herkkiä yhteiskuvia: ”Rakkauttamme ei voi erottaa”

Sofia Belórf onnitteli rakastaan Niko Ranta-ahoa tämän syntymäpäivänä.

Sofia Belórf onnitteli rakastaan Niko Ranta-ahoa tämän syntymäpäivänä.

Julkaistu: 27.11.2019 11:08

Heinäkuussa tutkintavankeudesta vapautunut Sofia Belórf onnitteli Instagramissa Niko-rakastaan, joka on edelleen vangittuna.

Mallina ja fitness-urheilijana tunnettu Sofia Belórf vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa viime heinäkuussa todennäköisin syin tuottamuksellisesta rahanpesusta epäiltynä. Vaikka Sofia vapautettiin heinäkuun lopussa, on hänen liikemies-avopuolisonsa Niko Ranta-aho edelleen vangittuna.

Kun Sofia vapautettiin tutkintavankeudesta heinäkuussa, on hän sittemmin ollut julkisuudessa varsin vaitonainen tämänhetkisestä suhteestaan Ranta-ahoon. Keskiviikkoaamuna naisen Instagram-tili kuitenkin täyttyi pariskunnan yhteiskuvista, sillä mies viettää tänään syntymäpäiväänsä.

– Eräs, jota rakastan, syntyi tänä päivänä, Sofia kirjoitti yhteen kuvateksteistään.

Erääseen yhteiskuvaan Sofia oli liittänyt tekstipätkän, joka oli peräisin Nopsajalan Lupaan olla -kappaleen sanoituksista.

Sofia julkaisi Instagramissa myös videon, jossa pariskunta poseeraa yhdessä kameralle. Kuvan yhteyteen kirjoittamassaan tekstissä Sofia onnitteli rakastaan.

– Kaikki on mahdollista jakaa kahtia, mutta rakkauttamme ei voi erottaa. Hyvää syntymäpäivää rakas, hän kirjoitti kuvatekstissään.

Vaikka Sofia vapautettiin tutkintavankeudesta, epäillään häntä kuitenkin yhä tuottamuksellisesta rahanpesusta. Niko Ranta-Ahoa puolestaan epäillään törkeästä huumausaine- ja dopingrikoksesta.

Sofia kiisti kaikki häntä vastaan esitetyt syytteet oikeudessa ja lopulta hänet vapautettiin hovioikeuden päätöksellä, sillä hänen vangitsemisensa katsottiin olleen pakkokeinolaissa tarkoitetun suhteellisuusperiaatteen vastaista.

Sofia Belórf nousi julkisuuteen missinä, mallina ja fitness-urheilijana.

Sofia Belórf nousi julkisuuteen missinä, mallina ja fitness-urheilijana.

Sofia saa siis odottaa toistaiseksi keskeneräisen esitutkinnan valmistumista vankilan sijasta kotonaan. Syytteen nostamisen määräaika asiassa on 16. tammikuuta 2020. Marraskuussa nainen kertoi kuulumisiaan Ilta-Sanomille ja painotti voivansa kaikesta huolimatta hyvin.

– Tiesin, ettei elämä kaadu ja lopu tähän. Tietysti se oli henkisesti rankkaa, mutta nyt olen vahvempi ihminen, eikä niin moni asia enää varmaan säikäytä, nainen kertoi.

– Kaikki on hyvin. Nämä ovat näitä elämän vastoinkäymisiä, jotka pitää vaan osata ottaa vastaan ja oppia niistä. Turha sitä on synkistellä loputtomiin. Nyt mennään viikko tai kuukausi kerrallaan. Sen isompia suunnitelmia ei ole. Loppuvuodeksi olen antanut itselleni hengähdystaukoa, Belórf kertoi.

Ranta-ahon epäiltyjen huume- ja dopingrikosten epäillään alkaneen tammikuussa 2017 ja jatkuneen kiinniottoon saakka. Belorfin epäillyn tuottamuksellisen rahanpesun epäillään tapahtuneen syyskuun 2018 ja 16. heinäkuuta välisenä aikana.

Tuoreimmat osastosta