Chisu kertoo Ellessä hetkestä, kun tajusi kaiken olevan pielessä – laittoi vaihtoon managerin ja parisuhteen ja rakastui Jori Sjöroosiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Chisu kertoo Ellessä hetkestä, kun tajusi kaiken olevan pielessä – laittoi vaihtoon managerin ja parisuhteen ja rakastui Jori Sjöroosiin

Laulaja Chisu muistelee Elle-lehdessä kolme vuotta sitten tapahtunutta hetkeä autossa omassa kotipihassa, kun kaikki meni uusiksi hänen mielessään.

Chisu kertoo aikakauslehden haastattelussa elämänmuutoksestaan. Kuva Jussi-gaalasta viime maaliskuulta.­

27.11.2019 9:06

Laulaja Chisu kertoo Elle-lehden tuoreessa numerossa suuresta elämänmuutoksestaan.

Hän sai ahaa-elämyksen keikan jälkeen saapuessaan kotipihaansa keskellä yötä muutama vuosi sitten. Laulaja ei osannut tarkalleen määritellä, mikä hänen elämässään oli pielessä, mutta hän tiesi, että jonkin pitäisi muuttua.

Lopulta uusiksi menivätkin käytännössä kaikki elämän peruselementit.

– Nuo yksin autossa vietetyt minuutit olivat alku elämänmuutoksille, joiden myötä menivät uusiksi managerini, bändini ja parisuhteeni, Chisu sanoo.

Chisu on nykyään naimisissa tuottaja Jori Sjöroosin kanssa.­

Laulaja paljastaa Ellessä yksityiskohtia suhteestaan tuottaja Jori Roosbergin (ent. Jori Sjöroos) kanssa. Pariskunta on tuntenut toisensa jo kymmenisen vuotta musiikkipiireistä.

He aloittivat yhteistyön ensimmäisen kerran jo vuonna 2016, kun Chisu oli osallistunut Vain elämää -ohjelmaan ja tarvitsi kovan kiireen keskellä avukseen tuottajaa. Rakkaussuhde alkoi kuitenkin vasta paljon myöhemmin.

– Kun minulle puolitoista vuotta myöhemmin tarjottiin mahdollisuutta tehdä Jorin kanssa kappale uuteen kansainväliseen Muumilaakso-sarjaan, elämässäni oli hyvin myrskyisä tilanne. Kieltäydyin ensin projektista, koska pelkäsin, että yhteistyömme johtaisi johonkin työsuhdetta syvempään, enkä kaivannut lisää draamaa. Lopulta kuitenkin otin vastaan työn ja sen mukana aavistamani uuden rakkauden, Chisu kertoo.

Chisu ja alan tunnetuimpiin tuottajiin lukeutuva Roosberg avioituivat 28. syyskuuta. He kertoivat häistään faneilleen sosiaalisen median kautta.

Me mentiin tänään naimisiin ja tää on liian ihanaa! Meille tämän liiton sinetti ja siunaus tuntuu todella tärkeältä. Uskotaan, että me yhdessä voimme tuoda - ja luoda - tähän maailmaan paljon iloa, autenttisuutta, kauneutta ja inspiraatiota, Chisu kirjoitti tuolloin.

Pariskunta vaihtoi häidensä yhteydessä sukunimekseen Roosberg. Se on yhdistetty pariskunnan edellisistä sukunimistä. Chisun entinen nimi oli Christel Sundberg.

Pariskunta tekee myös yhdessä musiikkia ROOS+BERG-nimisessä bändissä. He edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä julkisuudessa saapuessaan Muumilaakso-sarjan kansainväliseen ensi-iltaan viime tammikuussa. ROOS+BERG teki sarjan soundtrackille The Author -kappaleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?