Rita Tainola Show - Toimittaja, kirjailija Eve Hietamies: En luopunut toivostani tulla äidiksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Toimittaja, kirjailija Eve Hietamies: En luopunut toivostani tulla äidiksi

Kuvituskuva
Julkaistu: 30.11. 7:47

Toimittaja, kirjailija Eve Hietamies naurahtaa kirjoittaneensa vain kymmenen kirjaa.<br /><br />– Olen kaukana vanhempieni kirjojen määrästä. Äiti (Laila Hirvisaari) on kirjoittanut 44 kirjaa ja isä (Heikki Hietamies) 26 teosta, Eve sanoo.

Toimittaja, kirjailija Eve Hietamies muistelee Tainola Show -podcastissa, että kirjoituskone lauloi alati hänen lapsuudenkodissaan. Eve on kirjoittanut yhdessä myös äitinsä kanssa, mutta omia teoksia on riittänyt aina elokuviksi asti. Parhaillaan elokuvateattereissa pyörii yksinhuoltajaa näyttelevän Petteri Summasen (Antti Pasanen) tähdittämä Tarhapäivä-elokuva, joka on jatkumoa Hietamiehen Yösyöttö-kirjalle ja -elokuvalle.

  • Kuuntele koko Tainola Show -podcast alla olevasta soittimesta. Jos soitin ei näy oikein, voit kuunnella jakson Suplasta tästä.

Monet keskenmenot läpikäynyt ja äitiyden haaveesta aikoinaan jo luopumaankin ehtinyt Eve tuli viimein raskaaksi 41-vuotiaana. Hän kirjoitti lapsettomuuden tuntemuksistaan Puolinainen-kirjankin.

– En luopunut toivosta, nyt jo 14-vuotiaan Christopher-pojan äiti kertoo Tainola Show -podcastissa.

Eve on ammentanut kirjoihinsa elämänkokemuksiaan ja allekirjoittaa täysin Tiina Lymin ohjaaman Tarhapäivän.

– Mieheni Alan Munday on matkatöissä ja kun poikamme oli puolivuotias, mieheni lähti Australiaan ja jäin yksin lapsen kanssa, Eve Hietamies muistelee.

Tuolloin ja myöhemminkin Even oli tultava toimeen lapsensa kanssa kaksin kuten Petteri Summanen omassa roolissaan pienen pojan isänä.

– Pärjäsin hyvin päiväkotitätien ja muiden tuella, Eve sanoo ilman katkeruutta äänessään.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa .

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.