Supertähti Justin Timberlake joutui pettämishuhujen keskelle – paljonpuhuvat kuvat kosteasta illasta levisivät internetiin ja raivo roihahti - Viihde - Ilta-Sanomat

Supertähti Justin Timberlake joutui pettämishuhujen keskelle – paljonpuhuvat kuvat kosteasta illasta levisivät internetiin ja raivo roihahti

Julkaistu: 24.11.2019 12:09

Justin Timberlake on joutunut varsinaisen kohun keskelle.

Poptähti Justin Timberlake on joutunut rajujen pettämishuhujen kohteeksi, kertovat muun muassa The People ja The Sun. Huhut saivat alkunsa, kun Timberlake kuvattiin hyvin läheisissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä Alisha Wainwrightin kanssa kostean illan keskellä.

The Sunin julkaisemat kuvat ja video lähtivät leviämään salamannopeasti sosiaalisessa mediassa. Kuvien yhteydessä kerrotaan, kuinka parhaillaan Palmer-elokuvaa kuvaavat tähdet lähtivät juhlimaan porukalla New Orleansissa torstaina.

Illan edetessä Timberlake, 38, ja Wainwright, 30, siirtyivät baarin parvekkeelle keskustelemaan. Brittimedian mukaan seuraavaksi Wainwrightin käsi olikin jo Timberlaken reidellä ja he hyväilivät toisiaan.

Alisha Wainwright on Timberlandin vastanäyttelijä elokuvassa, jota kaksikko kuvaa parhaillaan.

– He hymyilivät ja nauroivat. Yhdessä vaiheessa hän (Timberlake) nappasi hänen (Wainwrightin) kätensä ja asetti sen jalalleen. Hän alkoi silittää jalkaa, silminnäkijät kertoivat The Sunille.

– Sitten hän (Timberlake) otti kädet molempiin käsiinsä ja leikki niillä.

Justin Timberlake on ollut naimisissa näyttelijä Jessica Bielin, 37, kanssa jo vuodesta 2012. Heillä on vuonna 2015 syntynyt Silas-poika.

Biel ja Timberlake ovat pitäneet yhtä jo vuodesta 2012.

Parin avioliittoa on pidetty yhtenä Hollywoodin vankimmista. Tähtikaksikko julkaisee jatkuvasti kuvia ja videoitaan toisistaan myös sosiaaliseen mediaan.

Epäillyt pettämiskuvat raivostuttivat myös näyttelijä-laulajan fanit sosiaalisessa mediassa ja kommenttikentät täyttyivät kipakoista kommenteista.

– Vaimoparka.

– Apua.

– Mikä sika.

– Varsinaista metodinäyttelemistä.

Justin Timberlaken edustaja kiirehti kiistämään pettämishuhut

Osa kommentoijista puolusteli Timberlakea sillä, että tilanne saattaa olla vain väärinkäsitys.

– Ehkä se ei ole sitä, miltä se näyttää...

– Hän vaikuttaa olevan todella humalassa.

Timberlaken edustaja on kommentoinut Peoplelle, ettei tilanteessa ollut mitään romanttista.

– Se on parveke, jossa on ryhmä ihmisiä. Mitään ei todellakaan tapahdu. He ovat siellä kuvaamassa elokuvaa yhdessä ja he vain hengailevat, Timberlaken lähde kommentoivat lehdelle.

– Video saattaa näyttää pahalta, mutta se ei ole mitään. He ovat ystäviä ja työkavereita. He vain hengailivat.

Justin Timberlake nousi maailmantähdeksi 1990-luvulla N Sync -poikabändistä. Sittemmin laulaja on luonut menestyneen soolouran sekä näytellyt elokuvissa.

Jessica Biel puolestaan ponnahti tähdeksi huippusuositusta Seitsemäs taivas -sarjasta. Vuosina 1996–2007 pyörineessä sarjassa seurattiin pastori Eric Camdenin perhe-elämää ja Biel näytteli perheen vanhinta tyttöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?