Anne Kukkohovin ex-mies tilittää tv:ssä siitä, miten tunnettu ohjaaja ahdisteli sitkeästi Annea – sitten miehellä paloi lopulta hermo - Viihde - Ilta-Sanomat

Anne Kukkohovin ex-mies tilittää tv:ssä siitä, miten tunnettu ohjaaja ahdisteli sitkeästi Annea – sitten miehellä paloi lopulta hermo

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Anne Kukkohovi kertoo tulleensa erään suomalaisen elokuvaohjaajan ahdistelemaksi.

Seuraavassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jaksossa vieraillaan Anne Kukkohovin luona.­

22.11.2019 16:01

Ensi viikolla Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria vierailee juontajana ja mallina tunnetun Anne Kukkohovin, 48, luona Helsingin Eirassa. Anne asuu yhdessä teini-ikäisen poikansa kanssa, joka myös vilahtaa jaksossa.

Kukkohovi erosi ex-miehestään Jonista vuonna 2018 ja parin avioero astui voimaan tämän vuoden helmikuussa. Myös Joni on läsnä, kun Maria tulee vierailemaan Annen luona, sillä pariskunta pyörittää edelleen yritystä yhdessä. Joni toimii Annen perustaman kosmetiikkafirman toimitusjohtajana.

– Ootteko te paremmat bisneskumppanit kuin aviopari, Maria tiedustelee.

– Liian tuore kysymys, kuittaa Anne.

Anne ja Joni ehtivät olla naimisissa 17 vuotta. Eronsa jälkeen he pyörittävät edelleen yritystä yhdessä.­

Maria ei kuitenkaan anna periksi. Häntä kiinnostaa tietää, miten kaksikolta on sujunut yhteisen firman pyörittäminen avioeron jälkeen.

– Oletteko te mustasukkaisia toisistanne, hän kysyy.

– Julkisuudessa olevan kauniin naisen puolisona oleminen vaatii aika paksua nahkaa. Sun pitää hyväksyä ja ymmärtää se, että yhteydenottoja ja jatkuvaa vikittelyä tulee joka suunnasta. Tekstiviestit, puhelin, Instagram... Koko ajan joku äijä lähettelee dickpicejä, Joni avautuu Marialle.

Joni kertoo Marialle, että jopa pariskunnan yhteiset, perheelliset tuttavat ovat lähestyneet Annea parin avioeron jälkeen. Mies myös kertoo erään elokuvaohjaajan häiriköineen Annea pitkään.

– Kerran oli se ohjaaja, Joni muistelee.

– Älä sano nimeä, pyytää Anne.

– Se soitteli ja lähetteli tekstareita koko ajan Annelle. Yhtenä iltana oltiin syömässä ja se taas soitti, sit mä vastasin ja sanoin, että kuulkaas nyt taiteilija: sovitaanko niin, että sä jätät nyt Annen rauhaan ja keskityt muihin naisiin, että sulla on varmaan ottajia, Joni kertoo.

Anne Kukkohovi on saanut miehiltä runsaasti huomiota. Yksi heistä oli suomalainen elokuvaohjaaja, joka ahdisteli naista pitkään.­

Anne Kukkohovi nousi alkujaan julkisuuteen mallina. Sittemmin nainen on toiminut muun muassa Suomen huippumalli haussa -ohjelman juontajana ja nykyään hän pyörittää omaa kosmetiikkafirmaansa. Tänä syksynä Anne julkaisi myös Päin punaista -elämäkertakirjan.

Anne ja Joni ehtivät ennen avioeroaan olla naimisissa peräti 17 vuotta. Eron tultua voimaan Anne kertoi Ilta-Sanomille pariskunnan olevan edelleen hyvissä väleissä ja painotti, ettei eroon liittynyt draamaa tai kolmansia osapuolia.

– Minulla on avioliitostamme hyvät muistot. Meidän parisuhteemme vain sitten uupui ja meistä tuli kumppaneita. Näin ollen päätimme erota, Anne kertoi IS:lle huhtikuussa.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?