Espanjankielinen naistenlehti hehkuttaa: tee lapsi suomalaismiehen kanssa, saat 10 000 euroa – ovatko kuvan miehet tyypillisiä Suomi-miehiä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Espanjan­kielinen naisten­lehti hehkuttaa: tee lapsi suomalais­miehen kanssa, saat 10 000 euroa – ovatko kuvan miehet tyypillisiä Suomi-miehiä?

Suomessa on paljon yksinäisiä miehiä, jotka ilahtuisivat, jos löytäisivät rakkauden, espanjankielinen naistenlehti kirjoittaa.

Naistenlehti Nueva Mujer mainostaa, miten Suomi tunnetaan yhtenä maailman onnellisimmista maista.

21.11.2019 22:20

Suomi maksaa 10 000 euroa jokaisesta lapsesta, jonka saa suomalaisen kanssa, espanjankielinen naistenlehti Nueva Mujer hehkuttaa.

Jos olet ajatellut lapsen hankkimista ja haluat nauttia rauhallisen elämään liittyvistä eduista, voisit ajatella muuttoa Suomeen, lehti vinkkaa.

– Joko puolisosi kanssa tai yksin, sillä siellä on paljon yksinäisiä miehiä, jotka varmasti ilahtuvat, jos löytävät rakkauden.

Nueva Mujer mainitsee Lestijärven ja Miehikkälän esimerkkeinä kunnista, joissa on pulaa synnyttäjistä.

Lestijärvi onkin houkutellut lastentekoon maksamalla vauvarahaa, joka on Suomen anteliain. Joka vuosi tuhat euroa per lapsi aina kymmeneen ikävuoteen asti, eli yhteensä 10 000 euroa, jos pysyy paikkakunnalla.

Nueva Mujerin kuvituksessa on kaksi salskean näköistä miestä. Toisella on parta ja tukka nutturalla. Toinen miehistä on tatuoitu lihaskimppu.

Nueva Mujer kertoo, miten pohjoiset kansat kärsivät syntyvyyden laskusta. Kun asukkaat eivät halua hankkia lapsia, se vaikuttaa kyläkouluihin ja paikkakuntien talouteen. Lestijärvellä yhtenä vuotena syntyi yksi uusi kuntalainen. Vuosi oli 2012, jonka jälkeen Lestijärvi lanseerasi vauvarahan.

Tämän takia kunnat ovat päättäneet maksaa erillistä korvausta niille asukkaille, jotka hankkivat lapsia. Korvausta saavat myös uudet asukkaat. Ehtona on, että täytyy jäädä asumaan kuntaan. Suomessa ylimääräistä rahaa lapsista maksetaan kymmenissä kunnissa.

Nueva Mujer mainostaa, miten Suomi tunnetaan yhtenä maailman onnellisimmista maista.

Lapsirahan lisäksi maassa ovat tarjolla hyvät sosiaaliedut, kuten koulutus, ateriakorvaus, terveysvakuutus. Lisäksi perheet saavat äitiyspakkauksen.

Nueva Mujer ilmestyy verkkosivujensa perusteella Brasiliassa, Kolumbiassa, Chilessä, Ecuadorissa, Guatemalassa, Meksikossa, Puerto Ricossa ja Dominikaanisessa tasavallassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?