Pahamaineisen El Chapon vaimo Emma kertoo nyt uskomattomasta elämästään – samppanjan ja jahtien takana aukeaa salaisuuksien maailma - Viihde - Ilta-Sanomat

Pahamaineisen El Chapon vaimo Emma kertoo nyt uskomattomasta elämästään – samppanjan ja jahtien takana aukeaa salaisuuksien maailma

Huumeparoni El Chapon vaimo kertoo tuoreessa tosi-tv-sarjassa avoimesti erikoisesta elämästään. Ohjelmaa on kritisoitu julkisuudessa ankarasti.

El Chapon vaimo Emma Coronel Aispuro tähdittää uutta tosi-tv-sarjaa.

21.11.2019 21:42

Pahamaineisen El Chapon vaimo Emma Coronel Aispuro on noussut kansainvälisessä mediassa puheenaiheeksi esiinnyttyään maanantai-iltana yhdysvaltalaisen VH1-kanavan Cartel Crew -tosi-tv-ohjelmassa.

30-vuotias kauneuskuningatar kertoi tv-ruudussa avoimesti samppanjan ja luksusjahtien täyteisestä elämästään huumepomon rinnalla.

Washington Post kertoo, että Coronel seisoo ohjelman alussa ylväästi turvamiesten ympäröimänä luksusjahdin kannella, katselee kalliiden aurinkolasien takaa horisonttiin ja siemailee kuplivaa.

– On surullista, että meidät tuomitaan tuntematta meitä lainkaan, Coronel lausuu.

Meksikolaista Sinaloan huumekartellia pyörittänyt Joaquin ”El Chapo” Guzman Loera, 62, sai viime heinäkuussa elinkautisen vankeusrangaistuksen ja 30 vuoden vankeusrangaistuksen päälle.

Coronel oli viimeisessä oikeudenkäynnissä yleisön joukossa, eikä häntä kuultu todistajana.

Mystinen rakkaustarina

Coronel ja Guzman menivät naimisiin vuonna 2007. The Sun -lehden mukaan on uskottu, että teini-ikäisestä lähtien missikisoihin aktiivisesti osallistunut Coronel ja huumeparoni avioituivat samana päivänä, kun Coronel täytti 18 vuotta. El Chapo ihastui kuvankauniiseen tyttöön päätä pahkaa nähtyään hänet kauneuskisoissa.

Coronelilla ja Guzmanilla on yhdessä kahdeksanvuotiaat kaksostytöt.

Washington Postin mukaan Coronel kertoo ohjelmassa tavallisesta lapsuudestaan maaseudulla, ja siitä, miten hän on todellisuudessa aivan tavallinen nuori perheenäiti. Julkisuudessa on kuitenkin esiintynyt monenlaisia kertomuksia Coronelin elämäntarinasta.

Meksikon huumepomojen elämäntarinoihin perehtynyt kirjailija Anabel Hernández kuvaili Coronelia seuraavasti Rolling Stone -lehdelle viime maaliskuussa:

– Hän ei ihmisenä ole kuin avoin kirja. Häntä ei ole helppoa lukea.

Kaksikon suhde alkoi, kun El Chapo pyysi Coronelia tanssimaan kanssaan illanvietossa. Coronel oli juhlissa poikaystävänsä kanssa, mutta se ei haitannut. Kaunis teini-ikäinen suostui flirttailevaan tanssiin oikopäätä.

Pahat kielet kertovat, että kohtaaminen ei ollut sattumaa, vaan se oli Coronelin perheen punoma juoni, jotta Coronelin isä voisi nousta parempaan asemaan huumekartellin sisällä.

On myös väitetty, että Coronelilla oli merkittävä rooli pakosuunnitelman punomisessa miehensä paetessa vankilasta vuonna 2015.

Kun El Chapo pidätettiin ja vietiin kärsimään elinkautista tuomiotaan, Coronel vannoi rakkauttaan miestä kohtaan loppuun asti.

Ohjelmaa kritisoitu ankarasti

Cartel Crew -ohjelmassa seurataan kahdeksan sellaisen henkilön elämää, joilla on läheinen perheyhteys huumekartelliin. Coronel nähdään kohutun sarjan useammassa jaksossa.

Ohjelmaa on kritisoitu julkisuudessa valtavasti. Esimerkiksi Meksikossa asuva toimittaja Ioan Grillo on sanonut, että ohjelma antaa huumeiden vaikutuksista kammottavan yksipuolisen vaikutelman.

– Meksiko kärsii humanitäärisesta katastrofista kartellien väkivallan vuoksi. Tämä ei ole kovin upea realityohjelma. Missä ovat kuvat joukkohaudoista? Grillo kirjoitti Twitterissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?