Marita Taavitsaisen ja ex-mies Tomi Natrin talotuska päättyi – ”Olo on huojentunut”

Marita Taavitsaisen ja hänen entisen aviomiehensä yhteinen koti Hyvinkäällä meni kaupaksi puolentoista vuoden jälkeen.

Marita Taavitsaisen ja Tomi Natrin yhteinen Hyvinkään koti meni kaupaksi puolentoista vuoden jälkeen. Pariskunta erosi helmikuussa 2018.

21.11.2019 16:44

Helmikuussa 2018 laulaja Marita Taavitsaisesta eronnut, valokuvaajana ja toimittajana työskentelevä Tomi Natri oli juuri lähdössä Dubaihin työmatkalle kuvaamaan golfin European Tourin päätöskilpailua. Hänet oli pyydetty varta vasten valokuvaajaksi tapahtumaan.

Mies ehti kuitenkin kommentoimaan äskettäin tehtyjä talokauppoja Ilta-Sanomille. Marita Taavitsaisen ja Tomi Natrin yhteinen talo myytiin miehen sanojen mukaan mukavalle perheelle. Talo ehti olla myynnissä puolitoista vuotta.

– Olo on huojentunut ja nyt asiat ovat todellakin konkretisoituneet. Elämässä mennään nyt eteenpäin, Tomi kertoo Ilta-Sanomille.

Taavitsaisen ja Natrin avioeroa on varjostanut kiista pariskunnan kahden tyttären huoltajuudesta. Talokaupoista huojentunut Tomi harmitteleekin sitä, etteivät he edelleenkään ole ex-vaimonsa kanssa päässeet yhteisymmärrykseen lasten huoltajuudesta.

– Valitettavasti lapsiasia on edelleen kesken. Haluaisin tyttäret luokseni Lapualle asumaan, Tomi toteaa.

Natri haki avioeroa Taavitsaisesta helmikuussa 2018. Natri muutti eron jälkeen omaan kauniiseen, joenrannalla sijaitsevaan isohkoon omakotitaloon, kun taas Taavitsainen jäi asumaan pariskunnan yhteiseen Hyvinkään-kotiin yhdessä lasten kanssa. Natrin mukaan pariskunnan tyttäret viihtyvät hänen Lapuan-kodissaan erinomaisesti.

Täältä näet, millainen ex-pariskunnan koti oli:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?