Suurin pudottaja -ohjelmassa kisannut Niina Kuhta paljastaa laihduttaneensa huiman määrän – karisti yhteensä yli 23 kiloa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Suurin pudottaja -ohjelmassa kisannut Niina Kuhta paljastaa laihduttaneensa huiman määrän – karisti yhteensä yli 23 kiloa!

Kuvituskuva
Julkaistu: 21.11. 14:14

Miss Plus Size 2018 Niina Kuhta jatkoi elämäntapamuutosta ohjelman jälkeen. Nyt hän on pudottanut jo yli 23 kiloa.

Suurin pudottaja Suomi huipentui keskiviikkoiltana esitettyyn finaalijaksoon. Ohjelmasta juuri ennen finaalia tippunut Niina Kuhta kertoo nyt Facebookissa matkansa huipentuneen hienoon saavutukseen.

Kuhta paljastaa nimittäin karistaneensa kiloja yhteensä jo yli 23.

– Asetin tavoitteeksi -25 kg ja tähän päivämäärään kiloja karistettu kesäkuun alusta - 23,4 kg ensi viikolla toivottavasti saavutan tuon etapin, Kuhta hehkuttaa.

Nainen poseeraakin julkaisemissaan kuvissa täysin muuttuneena.

Kuhta sanoo joutuneensa tekemään paljon töitä kotona tiputtuaan ohjelmasta viime metreillä.

– Kun mut äänestettiin ulos finaalista ei auttanut kun kerätä voimia ja tehdä kaikki itse ilman valmentajaa ja ohjausta. Päättäväinen kun olin niin ei auttanut kun pistää hihat heilumaan. Kiitos kaikista kauniista tsemppiviesteistänne. Matkani painonpudottajana jatkuu vielä ja ainakin -10 kg lähtee kropasta vielä, Kuhta lupaa.

Miss Plus Size 2018 -voittajaksi valittu Kuhta kertoo, että hänen tavoitteenaan on terve ja kurvikas kroppa.

– Tavoittelen kaunista, tervettä hyvinvoivaa ja kurvikasta kroppaa. Laihuutta en kuitenkaan tavoittele. Nyt voin hyvin ja monet ikävät vaivat ovat kadonneet kuten levottomat jalat. Nukun myös paremmin kuin koskaan, hän kiittelee.

Kuhta edusti syyskuussa Miss Suomi -finaalissa.

Kuhta edusti syyskuussa Miss Suomi -finaalissa.

Kuhta päihitti muut ohjelmasta pudonneet kilpailijat, Tami Tammisen, Nipa Neumannin ja Riitta Väisäsen. Leiriltä pudottuaan nelikko kilpaili keskenään suurimman kotipudottajan -tittelistä.

– Sanoin, etten almuja halua, mutta nyt kun se tulikin, tuntui aika hyvälle – pakko ottaa sanoja takaisin. Olen oikeastaan aika tyytyväinen, ehkä ensimmäistä kertaa tämän projektin aikana, Kuhta hehkutti.

Hienosta saavutuksestaan huolimatta Kuhta painotti, ettei painonpudotusrupeama suinkaan ole ohi. Nainen kuitenkin totesi saaneensa ohjelmasta loistavan startin elämäntapamuutokselle, josta hän oli haaveillut jo pitkään.

– Moni otti yhteyttä, että miksi sä laihdutat, oot just tuollaisena hyvä. Se oli tosi ihanaa kuultavaa. En mihinkään laihuuteen tähtää missään nimessä, mutta tähtään muodokkaaseen, terveelliseen vartaloon, Kuhta selitti finaalissa.