Tässä ovat Suurin pudottaja -finalistit ennen ja jälkeen! Kuvat paljastavat huikean muodonmuutoksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat Suurin pudottaja -finalistit ennen ja jälkeen! Kuvat paljastavat huikean muodonmuutoksen

Kuvituskuva
Julkaistu: 21.11. 18:12

Suurin pudottaja -finalistit muuttivat koko elämäntyylinsä ohjelman myötä.

Suurin pudottaja Suomi -ohjelman kilpailijat ovat opetelleet viime kesästä saakka uutta ja terveellistä elämäntapaa. Heistä jokainen on tehnyt toimivia oivalluksia, joiden avulla he ovat pudottaneet yhteensä kymmeniä kiloja.

  • Voit katsoa finalistien muodonmuutokset yllä olevalta videolta!

Finalisti Akseli Herlevin aloituspaino oli reilu 141 kiloa. Ohjelman finaalissa mies punnittiin 130.6 kilon painoiseksi, eli pudotusta tuli yhteensä 10.7 kiloa.

Kuvituskuva

Hurjan muodonmuutoksen sarjan aikana teki myös kyläkauppias Sampo Kaulasen puoliso Michelle ”Minttu” Murphy-Kaulanen.

Kuvituskuva

Kuvaparin kuvat on otettu kolmen kuukauden välein ja niissä näkyy selkeä muutos Mintun vartalossa. Kaulanen painoi 92.5 kiloa, kun Suurin pudottaja -kuvaukset alkoivat. Finaalissa nainen painoi 82.5 kiloa, eli pudotusta oli tullut hänellekin 10 kiloa.

Vaikka Kaulanen on laihtunut huimasti, on hänen hyvin hankala nähdä muutosta vartalossaan.

–  Näiden kuvien välillä on aikaa kolmisen kuukautta. Omassa päässäni isoin ero on lyhyemmät legginssit ja jälkeen-kuvassa kaulakoru ja huulipunan puute. Järki toki tietää et kilolukemat on eri ja vaatekoot myös, mutta visuaalinen kapasiteetti ei erota näitä, Kaulanen kirjoitti.

Kuvituskuva

Kilpailun voittaja Nina Mikkonen pudotti painoaan finaalissa 14.5 kiloa. Ohjelman jälkeen hänen painonsa on pudonnut yhteensä jo 17 kiloa.

–  Iso kiitos kuuluu valmentaja Janni Hussille ja Minttu Kaulaselle. Janni valmensi pieteetillä. Janni välittää aidosti. Hän teki mittatilaustyönä ruokavalion ja se oli mulle tärkeä, koska 55-vuotiaan naisihmisen aineenvaihdunta on ihan eri kuin nelikymppisen, Mikkonen muistutti.

IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.