Mitä Kardashianien julkkisperheen sisällä todella tapahtuu? Kiusallinen totuus saattoi paljastua, kun kuopus rikastui satumaisesti - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitä Kardashianien julkkisperheen sisällä todella tapahtuu? Kiusallinen totuus saattoi paljastua, kun kuopus rikastui satumaisesti

Kylie Jennerin satumainen menestys ei ole saanut tämän omia siskoja kehumaan häntä ainakaan julkisuudessa.

Kylie Jennerin satumainen menestys ei ole saanut tämän omia siskoja kehumaan häntä ainakaan julkisuudessa.

Julkaistu: 20.11. 16:47

Kylie Jennerin satumainen menestys vaikuttaa jääneen tämän julkkissiskoilta kokonaan huomaamatta, uutisoi muun muassa Daily Mail.

Kardashianien julkkisperheen kuopus Kylie Jenner teki tällä viikolla historiaa myymällä enemmistöosuuden menestyneestä Kylie Cosmetics -yrityksestään kosmetiikka-alan jätille Cotylle.

Vasta 22-vuotias Jenner myy 51 prosenttia Kylie Cosmeticsista 600 miljoonan dollarin eli noin 540 miljoonan euron hintaan.

Kylie Cosmetics on perustettu vuonna 2015, ja tähän saakka Kylie Jenner on omistanut yrityksen kokonaan itse.

Kauppasumma on valtava, ja aiheesta nousikin maanantaina etusivun uutinen lähes kaikkialla maailmassa.

Kuvituskuva

Jennerin menestys on saanut tarkkasilmäiset huomaamaan, että tämän omat perheenjäsenet eivät ole reagoineet perheen kuopuksen onnistuneisiin liiketoimiin aivan kuten saattaisi odottaa.

Daily Mail kertoo nyt, että Kylien isosiskot Kim, Khloé, Kourtney ja Kendall ovat kaikessa hiljaisuudessa kääntäneet selkänsä nuorelle siskolleen.

Siinä missä Kylien äiti ja manageri Kris Jenner on juhlinut julkisuudessa avoimesti Kylien liiketoimien onnistumista, isosiskot eivät ole pukahtaneet missään kanavassa sanaakaan Kylien kaupoista.

Daily Mail toteaa jutussaan, että aiemmin siskoksilla on ollut tapana kehua ja ylistää perheenjäsentensä pieniäkin saavutuksia supersuosituissa somekanavissaan.

Kylien kehumisen sijaan 35-vuotias Khloé Kardashian julkaisi Instagramissaan tiistaina kuvan, jossa hän poseeraa Kim Kardashianin ja Kourtney Kardashianin kanssa. Hän on kirjoittanut kuvaan kuvatekstiksi ”The OG Trio”. Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa ”alkuperäistä kolmikkoa”.

Khloélla, Kimillä ja Kourtneylla on sama äiti ja isä, ja he olivat supersuositun Kardashianit-tosi-tv-ohjelman alkuperäiset tähdet.

Kuvassa Kourtney, Kim ja Khloé Kardashian vuonna 2007.

Kuvassa Kourtney, Kim ja Khloé Kardashian vuonna 2007.

Sarja nosti koko perheen alun perin suuren maailman tietoisuuteen.Tänä päivänä vuonna 2007 alkanutta tosi-tv-sarjaa on tehty jo 17 kautta. Sitä esitetään myös Suomen televisiossa.

Kylie ja Kendall Jenner ovat sen sijaan äiti Kris Jennerin nuorempia lapsia tämän suhteesta Caitlyn Jennerin kanssa. He tulivat sarjaan kunnolla mukaan vasta myöhemmin.

Kardashian-Jennerin julkkisperheen jäsenet ovat maailman seuratuimpia somevaikuttajia. Esimerkiksi Kim Kardashianilla on Instagramissa yli 152 miljoonaa seuraajaa. Khloé Kardashianilla on yli 100 miljoonaa seuraajaa ja Kyliella puolestaan 151 miljoonaa seuraajaa.

22-vuotias Kylie Jenner on Forbesin mukaan kaikkien aikojen nuorin itse omaisuutensa luonut miljardööri.

22-vuotias Kylie Jenner on Forbesin mukaan kaikkien aikojen nuorin itse omaisuutensa luonut miljardööri.

Kylie Jenner on nykyään kaikkien aikojen nuorin miljardööri, joka on rakentanut varallisuutensa itse.

Forbesin mukaan Jenner on hankkinut valtaosan omaisuudestaan juuri itse perustamansa Kylie Cosmeticsin kautta. Vielä vuosi sitten Forbes arvioi, että yrityksen arvo olisi noin 800 miljoonaa dollaria.