Lotta, 23, on Suomen ensimmäinen Victoria’s Secret -malli: paljastaa podcastissa, miten hän toteutti mahdottoman haaveen – taustalla uskomaton sattuma - Viihde - Ilta-Sanomat

Lotta, 23, on Suomen ensimmäinen Victoria’s Secret -malli: paljastaa podcastissa, miten hän toteutti mahdottoman haaveen – taustalla uskomaton sattuma

Lotta Kaijärvi paljastaa tuoreessa Nonsense-podcastin jaksossa, miten hän päätyi työskentelemään alusvaatebrändi Victoria’s Secretille.

20.11.2019 12:03

Suomalaismalli Lotta Kaijärvi, 23, vieraili hiljattain bloggaajakaksikko Alexa Dagmarin ja Linda Juholan vieraana suositussa Nonsense-podcastissa. Podcastissa pureuduttiin Kaijärven uran käännekohtiin ja nainen myös paljasti, mistä kaikki oikein sai alkunsa kolme vuotta sitten.

Lapsuutensa Espoossa ja Helsingissä viettänyt Kaijärvi nousi otsikoihin Suomessa vuosi sitten, kun hänen kuvansa ilmestyi legendaarisen Victoria’s Secret -alusvaatebrändin nettisivuille. Kaijärvi kuitenkin kertoi podcastissa tehneensä mallintöitä jo pitkään ennen kuin hän teki läpimurtonsa maailmalla.

– Mä oon Suomessa koulun ohella nuorena tehnyt mallintöitä osa-aikaisesti. Mutta se oli aika pientä. Suomessa mallimarkkina on aika olematon loppujen lopuksi. Pitää kansainvälisesti lähteä tekemään, jos siitä haluaa oikeasti ammatin, Kaijärvi pohti.

Se, miten Kaijärvestä lopulta tuli maailmallakin menestyvä ammattimalli, on onnellisten sattumien summa. Kaijärven uran yksi suurimmista käännekohdista nimittäin tapahtui kolme vuotta sitten, kun hän törmäsi täysin sattumalta Brand Model Managementin omistajaan Toni Korpinevaan Pariisin lentokentällä. Kyseinen mallitoimisto on toiminut myös muiden maailmalla menestyneiden suomalaismallien, kuten Kirsi Pyrhösen taustalla.

– Hän mut bongasi siellä lentokentällä ja tuli juttelemaan. Siitä lähti meidän yhteistyö kolme vuotta sitten ja nyt me ollaan sitten tässä tilanteessa. Se oli yksi mun elämän parhaista sattumista, Kaijärvi muisteli yllättävää kohtaamista.

Victoria’s Secretille Kaijärvi pääsi työskentelemään niin ikään monen mutkan kautta. Noin puolitoista vuotta sitten hän pääsi malliksi Victoria’s Secretin Pink-malliston kampanjaan ja koe-esiintyi myös merkin legendaariseen muotinäytökseen. Paikkaa näytöksessä Kaijärvi ei onnistunut nappaamaan, mutta koe-esiintymisen seurauksena hänet kutsuttiin kuvauksiin.

– He olivat seuranneet minua jo pitkään ja vuodenvaihteen jälkeen pääsin sitten kuvaamaan myös Victoria’s Secretille, Kaijärvi iloitsi podcastissa.

Pääsyä Victoria’s Secret -malliksi kutsutaan usein mallimaailmassa unelmien täyttymykseksi ja brändille ovat vuosien varrella poseeranneet niin Heidi Klum, Adriana Lima kuin Kendall Jennerkin. Kaijärvi ei kuitenkaan koe olevansa vielä uransa huipulla, vaikka yksi suuri etappi onkin jo saavutettu.

– Onhan se tosi upeaa, mutta haluan enemmänkin nähdä sen sellaisena välietappina, enkä niin, että olen nyt päässyt huipulle. Mun mielestä se on vain yksi asia, minkä sä saavutat sun uralla, Kaijärvi selitti.

– Se on tosi upeeta ja pitää olla ylpeä itsestään. Aina pitää kuiteskin haluta liikkua eteenpäin ja tehdä erilaisia asioita. Mutta voihan siitä totta kai olla tosi ylpeä, hän jatkoi.

Victoria’s Secretin ohella Kaijärvi on työskennellyt muun muassa luksusbrändi Burberrylle. Nainen on esiintynyt catwalkeilla ympäri maailmaa ja tähdittänyt niin Lontoon kuin New Yorkinkin muotiviikkoja. Kaijärvi jakaa ahkerasti kuvia elämästään sosiaalisessa mediassa ja naisella on Instagramissa yli 33 000 seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?