Toivo ja Nadja Sukari ottivat kaiken irti häämatkastaan paratiisisaarella – luksuskohde hurmasi pariskunnan täysin: ”Matka oli yhtä nautintoa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Toivo ja Nadja Sukari ottivat kaiken irti häämatkastaan paratiisisaarella – luksuskohde hurmasi pariskunnan täysin: ”Matka oli yhtä nautintoa”

Häämatka ylitti Toivo ja Nadja Sukarin odotukset.

Julkaistu: 19.11.2019 6:37

Topi ja Nadja Sukari avioituivat heinäkuussa. Hiljattain Malediiveille tehdystä häämatkasta jäi pariskunnalle upeat muistot.

Häämatkasta paratiisisaarelle tuli hienompi kokemus kuin liikemies Toivo ”Topi” Sukari ja Nadja-vaimo uskalsivat edes olettaa. Maailman hääparien suosiossa oleva saarivaltio Malediivit oli maineensa veroinen. Unelmakohde hurmasi Sukarit täysin.

– Malediivit oli hienoin paikka, jossa olen ollut ikinä. Aivan uskomaton maanpäällinen paratiisi, jossa on valkoisia hiekkarantoja silmänkantamattomiin ja kristallinkirkasta vettä koralliriuttoineen, Topi Sukari ihastelee.

Paluu aurinkoiselta paratiisisaarelta takaisin vettä ja räntää tihuuttavaan kotimaahan voisi tuntua ankealta, mutta paljon matkustelevaa pariskuntaa se ei haittaa.

– Oma koti ja oma sänky ovat kuitenkin paras paikka. Tuntuu hyvältä olla taas kotona, Sukari sanoo.

Hiekkarannat ja kristallinkirkas vesi tarjosivat häämatkalaisille paljon puuhaa.

Häämatkasta jää hienot muistot. Malediiveilla kuumuus ei ollut tukahduttavaa, vaan pysyi sopivasti noin 30 asteen tuntumassa. Kävelyretket rannalla ja ruokailut eri makukulttuureja edustavissa ravintoloissa rytmittivät lomapäiviä.

– Vietimme romanttisia päivällisiä. Matka oli yhtä nautintoa, Nadja Sukari vahvistaa.

Unelmakohteessa oli paljon muitakin häämatkalaisia.

– Hääparit ja romantiikka on huomioitu Malediiveilla joka puolella. Siellä vihitään päivittäin iso joukko pareja. Malediiveille tulee pariskuntia ympäri maailman, varsinkin aasialaisia on paljon.

Yöelämä oli väkimäärästä huolimatta miellyttävän rauhallista.

– Rakastavaiset viihtyivät keskenään ja tunnelma oli leppoisa, mutta ei tylsä.

Upeat maisemat ja sopivan lämmin sää saivat Sukarit viihtymään unelmasaarella. –Mahtava paikka. Todellinen paratiisisaari, maailmaa nähnyt pariskunta totesi.

Delfiinit ja hait tulivat pariskunnalle tutuksi. Vain lyhyen venematkan päässä hotellilta oli mahdollista nähdä satoja delfiinejä käsittäviä parvia. Sukari uskalsi uida, vaikka vedessä vilisikin pieniä haikaloja.

– Rantavesissä ui pieniä haita vaikka kuinka paljon. Ne ovat siellä rauhoitettuja. En pelännyt vedessä olemista, koska ne eivät ole niitä hailajeja, jotka käyvät ihmisen päälle, Topi kertoo.

Sukari myöntää yllättyneensä iloisesti.

– Olin vähän ajatellut, että aika tulisi pitkäksi. Ettei tekemistä olisi tarpeeksi kokonaiseksi viikoksi, mutta viikko vilahtikin hetkessä.

– Olisi voitu olla toinenkin viikko, Nadja hihkaisee.

Toivo ja Nadja Sukari juhlivat häitään heinäkuussa Turussa.

Pariskunta palasi Malediiveilta Dubain kautta, jossa vietettiin vielä pari yötä ennen kotimaahan saapumista. Kotimaassa odottivat Sukarin rakennuttaman kolmannen Ideaparkin useita päiviä kestäneet avajaiset, jotka vetivät kauppakeskuksen ajoittain tupaten täyteen kiinnostuneita.