Sarah voitti jättipotin lotossa 21-vuotiaana – kertoo nyt, mihin törsäsi miljoonansa: hankki silikonit itselleen ja siskoilleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Sarah voitti jättipotin lotossa 21-vuotiaana – kertoo nyt, mihin törsäsi miljoonansa: hankki silikonit itselleen ja siskoilleen

Sarah Cockings voitti Britannian lotossa noin 3,5 miljoonaa euroa 14 vuotta sitten.

Brittiläinen Sarah Cockings oli 21-vuotias, kun loton pääpotti osui hänen kohdalleen.­

18.11.2019 21:19

Britanniassa vietetään tiistaina maan loton juhlapäivää, kun ensimmäisestä arvonnasta tulee kuluneeksi 25 vuotta. Maan mediassa on koottu juhlan kunniaksi yhteen takavuosien lottovoittajia, jotka ovat paljastaneet, mitä tekivät voittorahoilla ja miten heillä menee nyt.

The Mirrorin mukaan Britannian kansallinen lotto on luonut maahan 5500 miljonääriä. Yksi heistä on Sarah Cockings, 36, joka nappasi jättipotin vuonna 2005.

Cockings oli tuolloin vain 21-vuotias. Hän voitti lottoarvonnasta kolme miljoonaa puntaa eli noin 3,5 miljoonaa euroa. Voiton aikaan Sarah oli jättänyt kesken yliopisto-opintonsa, mutta päätti muhkean potin turvin palata koulunpenkille. Hänen mukaansa hänen äidilleen oli tärkeää saada tyttärestään valmistujaiskuva. Nyt kuva koristaa äidin kotia paraatipaikalla.

Parikymppisenä miljoonia voittanut Sarah keksi heti käyttöä hänen voittorahoilleen. Hän kertoo The Mirrorille, että käytti rahojaan muun muassa autoihin ja osti Range Roverin ja Mini Cooperin. Lisäksi hän hankki vanhemmilleen talon ja leikkautti vartalonsa uuteen uskoon.

Sarah hankki pian voittonsa jälkeen kahdelle siskolleen, Emmalle, 37, ja Alexille, 32 noin 11 700 euron rintaimplantit. Nyt Sarah paljastaa, että myöhemmin hän hakeutui samaiseen leikkaukseen myös itse.

– Heti sen jälkeen kun voitin, ostin siskoilleni rintaleikkaukset. Kaikki muistavat sen.

– Mutta nyt olen käynyt leikkauksessa itsekin, koska rintani menivät pilalle imetyksestä. On minun rintojen kaksivuotispäivä. Rakastan niitä! Sarah kertoo The Mirrorille.

Sarah (kesk.) yhdessä siskojensa Emman (vas.) ja Alexin (oik.) kanssa juhlimassa lottovoittoaan keväällä 2005.­

Sarah on aiemmin myöntänyt, että hänen siskojensa rintaimplantit ovat saaneet paljon huomiota, sillä kaikki tietävät, että ne on maksettu lottovoitolla. Kerran hänen siskonsa pysäytettiin kadulla rintojen vuoksi.

– Ovatko nuo ne lottorinnat? heiltä kysyttiin.

Vaikka lottovoitto 21-vuotiaana mullisti Sarahin elämän, kertoo hän eläneensä viime vuodet hyvin tavallista elämää. Hän osti voittorahoillaan talon itselleen ja ajelee hienolla autolla, mutta elää muuten kuten kaikki muutkin.

Sarah on nykyisin tavallinen perheenäiti, jonka vanhin poika on 6-vuotias ja tiedostaa äitinsä olevan lottovoittaja.

– Hän tuli koulusta kotiin ja sanoi: ”Minä kerroin opettajalleni, että sinä voitit jättipotin ja hän nauroi”, Sarah kertoo.

The Mirrorin mukaan osa lottovoittajista on elänyt varsin leveästi sen jälkeen, kun jättipotti osui heidän kohdalleen. Muun muassa noin kuusi miljoonaa euroa voittanut Deana Sampson kustansi luksusloman Jamaikalla 22 perheenjäsenelleen ja käytti yli 900 000 euroa syntymäpäiväjuhliinsa hulppealla jahdilla.

Reilut 18 miljoonaa vuonna 2001 voittanut Tom Naylor, 64, puolestaan päätti törsätä rahojaan luksusautoihin. Hän kertoo Mirrorille omistavansa nykyään kaks iAston Martinia, kolme Jaguaaria, Ford Mustangin ja Land Rover Discoveryn. Hän myös lennätti yhdeksän perheenjäsentään lomamatkalle New Yorkiin ja kyyditsi heitä kaupungissa limusiineilla.

Yksi Britannian kuuluisimmista lottovoittajista on 17-vuotiaana reilun miljoonan potin napannut Jane Park. Nykyään 23-vuotias Park on ollut voitostaan saakka julkisuudessa ja kertonut avoimesti tuhlanneensa rahojaan kauneusleikkauksiin ja luksusautoihin. Hän on myös myöntänyt, että voitto itseasiassa pilasi hänen elämänsä, sillä suuri summa rahaa sai nuoren naisen pään sekaisin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?