Räppärin ja lentoemännän välille puhkesi riita – ei kuullut ohjeita kuulokkeiden takia: syyttää nyt miehistön jäsentä rasismista - Viihde - Ilta-Sanomat

Räppärin ja lentoemännän välille puhkesi riita – ei kuullut ohjeita kuulokkeiden takia: syyttää nyt miehistön jäsentä rasismista

will.i.am

will.i.am

Julkaistu: 18.11. 12:28

Poliisi oli räppäriä vastassa lentokentällä sen jälkeen, kun tunteet kuumenivat lennolla Brisbanesta Sydneyyn.

Black Eyed Peasin keulahahmo will.i.am syyttää Qantasin lentohenkilökuntaa rasismista ja töykeääkin töykeämmästä käytöksestä.

Sanailu lennolla on ollut molemminpuolista, sillä poliisi oli odottamassa räppäriä Sydneyn kentällä lentohenkilökunnan ilmoitettua aggressiivisesta matkustajasta viranomaisille.

– Minä ja ryhmäni olemme kokeneet huonointa palvelua ikinä yliaggressiivisen lentoemännän taholta. En halua uskoa, että tämä ihminen on rasisti, mutta hän purki kaikki frustraationsa vain värillisiin ihmisiin, will.i.am twiittasi.

Will.i.amin mukaan hän ei kuullut henkilökunnan antamia ohjeita, koska hänellä oli vastamelukuulokkeet päässään.

– Onko poliisin soittaminen todellakin sopivaa, koska matkustaja ei kuule kuulutuksia kuulokkeidensa vuoksi? mies kyselee.

Toisessa twiitissään räppäri käytti aihetunnistetta ”rasistinen lentoemäntä” ja julkaisi myös tämän nimen.

– Hän oli enemmän kuin töykeä ja vei koko homman aivan uudelle tasolle kutsuessaan poliisit vastaanottamaan minua. Onneksi muut matkustajat todistivat, että se oli HÄN, joka riehui ja poliisit päästivät minut menemään.

Lentoyhtiö kielsi jyrkästi työntekijänsä syyllistyneen rasismiin.

– Lennolla tapahtui väärinkäsitys, joka on kärjistynyt matkustajan käyttämien vastamelukuulokkeiden takia. Hän ei ole kuullut miehistömme ohjeita, yhtiön tiedottaja toteaa.

– Toivotamme will.i.amille oikein hyvää kiertueenjatkoa.

Sunnuntaina australialainen pop-duo The Veronicas päätti tukea will.i.amin lausuntoja.

He kertoivat vastaavasta tilanteesta Qantasin lennolla syyskuussa. Heidät oli tuolloin poistettu koneesta ennen nousua, koska he eivät olleet noudattaneet miehistön ohjeita.

Lentoyhtiön tiedottaja totesi ykskantaan, että duon väitteet eivät pidä paikkaansa.