Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi mykistävän kuvan Lapista – lekottelee paljussa keskellä hyistä maisemaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi mykistävän kuvan Lapista – lekottelee paljussa keskellä hyistä maisemaa

Alexandra Escat ja Jasper Pääkkönen viettävät säännöllisesti aikaa Suomessa.

Alexandra Escat ja Jasper Pääkkönen viettävät säännöllisesti aikaa Suomessa.

Julkaistu: 18.11. 11:09

Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat on jo tottunut Suomen-kävijä. Nyt hän on viettänyt aikaa keskellä Inarin lumista luontoa.

Näyttelijä Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat paljastaa Instagramissa viettäneensä hiljattain aikaa Suomessa. Hän julkaisi Instagramissa sunnuntaina kuvan Lapin talvimaisemista.

Kuvassa espanjalais-filippiiniläinen Escat lekottelee paljussa keskellä Inarin lumista luontoa.

– Keskellä suunnatonta valkoisuutta. Keskellä valtavaa lumen hiljaisuutta, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Escatin seuraajat ihastelevat Suomen talvista maisemaa kuvan kommenteissa kauniiksi ja mykistäväksi. Escat paljastaa Instagram-tilillään myös, että hän vieraili viikonloppuna Virossa. Hän julkaisi tilinsä Tarina-osiossa useita kuvia Tallinnan Telliskivi-kaupunginosasta ja sen näyttävästä katutaiteesta.

Muotialalla työskentelevä Escat on tottunut Suomen-kävijä, sillä hän on viettänyt paljon aikaa Pohjolassa Pääkkösen kanssa. Kesällä Escat nautti muun muassa Mikkelin maalaismaisemista ja vieraili perheensä kanssa Suomenlinnassa.

Escat kertoi Mikkelistä julkaisemansa meditaatiovideon yhteydessä, että Suomi on tuonut hänen elämäänsä kauan odotettua rauhaa. Hän paljasti nauttivansa suunnattomasti siitä, että saa viettää Suomessa aikaa kaikessa rauhassa. Hän myönsi myös, että Pääkköseen tutustumisen jälkeen hänen kesänsä ovat olleet hyvin erilaisia kuin aiemmin.

– Kesä on aina tarkoittanut minulle Välimerellä oleskelua. Ystävien ympäröimänä ja koko päivän tanssien. Mutta elämä on tasapainottelua ja tämä pohjoismaa on antanut minulle kauan kaipaamani rauhan. Tämä on salainen lepopaikkani, minun shalani. Tätä paikkaa kutsun myös kodikseni, Escat kirjoitti heinäkuussa.

Viime joulukuussa Escat saapui Linnan juhliin yhdessä Pääkkösen kanssa. Hän oli pukeutunut Mert Otsamon säkenöivään, kultaiseen pukuun tärkeänä iltana. Escat kertoi IS:lle Linnassa, että hän pitää Suomesta hyvin paljon.

– Täällä on todella kaunista ja tämä on hyvin viehättävä maa. Viihdyn täällä hyvin, Escat sanoi IS:lle.

Myös Linnan juhlat tekivät Escatiin vaikutuksen. Blackkklansman-elokuvassa näytellyt Pääkkönen oli etukäteen kertonut rakkaalleen, millaisesta tilaisuudesta on kyse ja mitä juhlaillan aikana tapahtuu. Escat osasikin varautua arvovaltaiseen tunnelmaan ja siihen, että Suomen itsenäisyys on illan aikana suuressa osassa.

– Ilta on ollut todella upea. On kunnia, että Jasper on kutsuttu juhlaan ja minä sain tulla hänen kanssaan. On upeaa tavata ihmisiä, nähdä heidän kauniit pukunsa ja olla osa sitä, mitä nämä juhlat edustavat, hän sanoi.

Pääkkönen ja Escat ovat olleet julkisuudessa niukkasanaisia parisuhteestaan. Pari ei ole antanut yhteishaastatteluja tai paljastanut suhteensa yksityiskohtia.

Syyskuussa Pääkkösen seuraajat innostuivat Instagramissa spekuloimaan kihlauksella, kun suomalaistähti julkaisi tilillään näyttävän kuvan Nevadan autiomaassa järjestetyiltä Burning Man -festivaaleilta. Kuvassa Pääkkönen ja Escat suutelivat keskellä autiomaata.

–  Paras hetki elämää muuttaneelta matkalta autiomaahan, Pääkkönen kirjoitti parin herkän kuvan yhteydessä.