Mikko Leppilampi julkaisi harvinaisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa – tässä on 14-vuotias Lilia: ”Mun tärkein ja rakkain” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Leppilampi julkaisi harvinaisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa – tässä on 14-vuotias Lilia: ”Mun tärkein ja rakkain”

Lilia Leppilampi seurasi juontajaisänsä työtä aitiopaikalta Tanssii tähtien kanssa -studiolla.

Mikko Leppilampi on kertonut, että Lilia-tytär on hänelle äärimmäisen tärkeä.­

18.11.2019 10:04

Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi, 41, sai sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetykseen tueksi läheisiään. Paikalla oli paitsi Leppilammen tyttöystävä, taitoluistelija Beata Papp, myös Leppilammen teini-ikäinen tytär Lilia.

Ohjelmaa jo vuodesta 2010 juontanut Leppilampi julkaisi varhain maanantaina Instagram-tilillään harvinaisia yhteiskuvia Lilia-tyttärestään TTK-studiolta. Juontaja poseeraa kuvissa beigeen asuun pukeutuneen Lilian kanssa hilpeissä tunnelmissa. Isä ja tytär näyttävät kameralle sormillaan peace-merkkiä ja halaavat toisiaan.

– Mun tärkein ja rakkain, Leppilampi hehkuttaa kuvatekstissä.

Voit katsoa kaikki kuvat klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.

14-vuotias Lilia on Leppilammen ja hänen ex-puolisonsa, lääkäri Emilia Vuorisalmen tytär. Pari avioitui kesällä 2006, vajaa vuosi Lilian syntymän jälkeen. Leppilammen ja Vuorisalmen liitto päättyi eroon vuonna 2011.

Leppilampi kertoi IS:lle viime vuonna, että hänelle on ollut erittäin tärkeää rakentaa hyvä suhde Liliaan. Hän paljasti isän ja tyttären olevan hyviä ystäviä keskenään.

– Suhteeni omiin vanhempiini on ollut aina hyvin avoin, rento ja kaverillinen, ja samanlaisen suhteen olen halunnut rakentaa myös oman tyttäreni kanssa. Olemme nykyisin parhaita frendejä keskenämme, enkä ole lähtenyt esittämään hänelle mitään sellaista isähahmoa, joka en luontaisesti ole.

Leppilampi puhui elämästään ja arjestaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Hän esitteli Maria Veitolalle hulppean, Espoon Westendissä sijaitsevan talonsa ja kertoi sen olevan hänen unelmiensa koti. Leppilammen kanssa talossa asuu hänen Elisa-siskonsa, joka muutti Espooseen Kangasalta.

Sarjassa Leppilampi kertoi myös suhteestaan 24-vuotiaaseen Beata Pappiin. Hän sanoi suhteen olevan rento ja että parilla on hauskaa yhdessä.

– Meillä on sellainen rento suhde. Meillä on tosi kivaa yhdessä. Ei ole sellaista, että pitäisi nimetä mitään, Leppilampi luonnehti ohjelmassa.

Miss Suomi -kisaan aiemmin osallistunut Papp kertoi sunnuntaina IS:lle, että pari seurustelee yhä, mutta ettei heitä ole juuri nähty yhdessä edustustilaisuuksissa, sillä hän viihtyy useimmiten kotona.

– Musta on tullut ihan sellainen kotihiiri. Olen joko kotona tai jäähallilla, Papp nauroi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?