Katso lumoavat kuvat: TTK-kilpailijat muuntautuivat satuhahmoiksi – Meeri Koutaniemi hurmasi Pienenä merenneitona - Viihde - Ilta-Sanomat

Katso lumoavat kuvat: TTK-kilpailijat muuntautuivat satuhahmoiksi – Meeri Koutaniemi hurmasi Pienenä merenneitona

Julkaistu: 17.11.2019 21:15

Saara Aalto astui lavalle laulamaan satuklassikoiden tahtiin tanssiville TTK-kilpailijoille.

MTV3-kanavan supersuositussa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa on edetty jo pitkälle, sillä tänä sunnuntaina selviää, ketkä selvittävät tiensä ensi viikon semifinaaliin.

Tällä viikolla TTK:ssa sukellettiin lopuksi satujen ihmeelliseen maailmaan. Lähetyksessä kuultiin saduista tuttuja kappaleita, joiden tahdissa parit tanssivat satumaratonin. Satumaratonin aikana estradille astui laulaja Saara Aalto, joka säesti tanssijoiden esityksiä.

Meeri Koutaniemi ja Matti Puro ihastuttivat Pienen merenneidon tahtiin.

Lisäksi haasteessa nähtiin Veronica Verho ja Jani Rasimus, jotka tanssivat quickstepin Lumikki ja seitsemän kääpiöitä -sadun teeman mukaisesti. Laura Lepistö ja Marko Keränen ilakoivat valssin Maija Poppasen tyyliin. Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius puolestaan sukelsivat Punahilkan teemaan foxtrotillaan. Jannika B ja Aleksi Seppänen tanssivat rumban Ihmemaa Ozista tutun Sateenkaaren tuolla puolen -kappaleen tahtiin.

Lisähaasteesta oli tarjolla myös lisäpisteitä. Tuomarit antoivat parhaat pisteet eli kympit Jannika B:lle ja Aleksille sekä Lauralle ja Markolle. Christoffer ja Jutta nappasivat yhdeksän lisäpistettä, kun taas Veronica ja Jani sekä Meeri ja Matti nettosivat kahdeksan lisäpistettä kumpikin.

Illan päätteeksi ratkeaa, ketkä selvittävät tiensä semifinaaliin.