Kisan kuopus passitettiin kotiin Selviytyjistä – latasi kameroille täyslaidallisen ennakkosuosikista: ”Kukaan ei halua, että hän voittaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kisan kuopus passitettiin kotiin Selviytyjistä – latasi kameroille täyslaidallisen ennakkosuosikista: ”Kukaan ei halua, että hän voittaa”

Julkaistu: 17.11.2019 21:04

Selviytyjistä tippunut Kasperi vakuutti, ettei hänelle jäänyt mitään hampaankoloon, mutta latasi silti kameroille tiukan analyysin kisan käänteistä.

Selviytyjät Suomi on jo kääntynyt loppumetreille ja sunnuntaina nähtiin jo ohjelman 11. jakso. Tällä kertaa kotiin äänestettiin viidakon nuori kisaaja Kasperi.

– Ei jäänyt mitään hampaankoloon, Kasperi vakuutteli heti putoamisensa jälkeen.

Resortilla Kasperia odottivat uteliaat jo tippuneet kanssakilpailijat Inga Chaudhary, Sara Sieppi ja Petra Gargano. Nelikon välillä alkoi heti kiihkeä keskustelu kilpailun käänteistä.

Kasperille tuli isona yllätyksenä erityisesti se, että Taina äänesti häntä.

– Ei Taina ikinä äänestäis minua, Kasperi häkeltyi.

– Äänesti. Taina on kettu, Inga totesi.

Erityisesti Kain juonittelut herättävät pudonneissa kilpailijoissa tunteita. Tuohtunut Sara painottaa halunneensa Kain ulos kisasta jo aivan alkumetreillä, sillä tämä on osoittautunut erittäin vahvaksi kilpailijaksi.

– Miksi te luotitte siihen, Petra hämmästeli.

Kai on hurmannut kanssakilpailijansa alusta asti. Nyt moni kuitenkin alkaa päästä jyvälle miehen taktiikasta.

– Minun pointtini oli saada Kai ulos, ja nyt Kai teki sulle paskat, se tekee kaikille vuoronperään, Sara totesi turhautuneena.

– Nimenomaan, Kasperi huokaisi.

Ennen omaa putoamistaan Sara oli punonut oivan juonen Kain tiputtamiseksi kilpailusta. Hänen ideansa ei kuitenkaan viidakossa saanut tulta alleen.

– Sun suunnitelma oli ihan täydellinen. Jos me oltais päivääkään aiemmin juteltu olisin lähtenyt siihen mukaan, Kasperi paljastaa.

– Samoin aivan samaa. Me oltiin typeriä, ettei me liikahdettu silloin. Meillä oli kaikki kortit, Ingakin totesi.

Kasperin mukaan Kai pitää voittoaan liki varmana.

– Se sanoi kaikkea sellaista, että Selviytyjien voittaminen on sen synnyinoikeus, Kasperi paljasti.

– Mikset kertonut mulle, Inga ihmetteli.

– En uskaltanut, Kasperi vastasi.

Kasperi muistuttaa, että jos Kai pääsee finaaliin, hän ei vahvoilla, sillä harva haluaa hänen voittavan.

Kasperi analysoi Kain roolin olevan todella vankka. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei Kain taktiikka kanna finaalissa, mikäli hän selviytyy sinne asti.

– Tilanne on ollut alusta asti se, että kaikki on ihailleet Kaita. Kukaan ei ole nähnyt hänen kuorensa sisälle. Se tulee olemaan aika monen kohtalo, ettei häntä haasteta tai kritisoida, Kasperi kuvailee.

– Selviytyjien nerokkain juttu on se, että tuomaristo koostuu pudonneista. Olen varma, että Kai ei tule voittamaan, jos hän on finaalissa, koska kukaan pudonneista ei halua, että hän voittaa, Kasperi muistuttaa vakavana.