Kymppirivi! Jannika B hurmasi jälleen TTK:ssa – Jorma Uotinen lausui yksiselitteisen kehun - Viihde - Ilta-Sanomat

Kymppirivi! Jannika B hurmasi jälleen TTK:ssa – Jorma Uotinen lausui yksiselitteisen kehun

Julkaistu: 17.11.2019 20:55

Jorma Uotinen ei säästellyt kehuja nähtyään Jannika B:n ja Aleksi Seppäsen quickstepin.

MTV3-kanavan supersuositussa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa on edetty jo pitkälle, sillä tänä sunnuntaina selviää, ketkä selvittävät tiensä ensi viikon semifinaaliin.

Jannika B ja Aleksi Seppänen saivat yleisön ja tuomarit puolelleen quickstepillään, jonka he tanssivat Phil Collinsin Can’t Hurry Love -kappaleen tahtiin.

Esitys ällistytti tuomarit vaivattomuudellaan ja tarkkuudellaan.

– Ihan hengästyin tämän aikana, koska tiedän kuinka rankka tanssi tämä on! Siellä sä liitelit kevyesti, taitavasti ja helpon näköisesti. Tämä oli tosi taidokasta, Helena Ahti-Hallberg hehkutti.

– Siinä se oli, tanssii tähtien kanssa täydessä loistossaan. Tämä oli niin iloinen ja leikkisä valonvälähdys, kuin auringonsäteet olisi täyttäneet tämän tilan. Vastaansanomattoman hyvä ja ällistyttävän taidokas. Ilmaisussaan vapautunut, tanssia joka tahti. Amazing, Jorma Uotinen ylisti.

– Aleksille onnittelut siitä, olet yksi opettajista vaativin, joka saa oppilaistaan paljon irti tänäänkin loistavin tuloksin. ällistyin katsomaan tuota kuviota, Jannika pystyy vastaamaan kaikkeen tähän ja erityisen suuri huomio sille, että Aleksi vapautuu itse tanssijana korkealle tasolle Jannikan kanssa, Jukka Haapalainen kehui.

Tuomarit antoivat kukin kympin parille, eli he saivat täydet 30 pistettä.

Myös Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius saivat täyden kymppirivin ja 30 pistettä tuomareilta tulisella tangollaan.

Tällä viikolla TTK:ssa sukelletaan myös satujen ihmeelliseen maailmaan.

Lähetyksessä kuullaan saduista tuttuja kappaleita, joiden tahdissa parit tanssivat satumaratonin. Satumaratonin aikana estradille astuu laulaja Saara Aalto, joka säestää tanssijoiden esityksiä.