Laura Lepistön vauhdikas esitys sai yleisön villiksi – tuomarit ylistivät ex-taitoluistelijaa: ”Sähän alat syttyä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Laura Lepistön vauhdikas esitys sai yleisön villiksi – tuomarit ylistivät ex-taitoluistelijaa: ”Sähän alat syttyä”

Kuvituskuva
Julkaistu: 17.11. 20:38

Laura Lepistön jive sai hymyn niin tuomarien kuin yleisönkin huulille.

MTV3-kanavan supersuositussa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa on edetty jo pitkälle, sillä tänä sunnuntaina selviää, ketkä selvittävät tiensä ensi viikon semifinaaliin.

Laura Lepistö ja Marko Keränen tanssivat lähetyksessä ensimmäiseksi tanssikseen jiven Good Golly Miss Molly -kappaleen tahdissa.

Kuvituskuva

Hyväntuulinen ja vauhdikas jive sai yleisöltä raikuvat aplodit. Se sai hymyn tuomarienkin huulille.

– Tämä oli ihan mahtava ja teidän rennoin veto koko kaudella. Nyt siinä oli tosi hienosti vartalon paino kannateltu edessä. Tässäkin on näkyvissä suurta kehitystä, tuomari Jukka Haapalainen kehui.

Kuvituskuva

Helena Ahti-Hallberg huomautti, että Laura on alkanut selvästi syttyä viime lähetysten aikana.

–Laura, sähän alat syttyä. Kuten Jukka mainitsi, painopiste oli edessä ja siksi sait musiikin soimaan kehoissasi. Tekniikan taso ja koreografian vaativuus kohtasivat toisensa. Tämä tempaisi mukaansa, Ahti-Hallberg kiitteli.

– Kyllä se tempasi minutkin mukaansa! Tämä jive tanssittiin onnellisten tähtien alla. Raikas, rento ja riittävästi koreografian vaihtelua. Energiaa antava kokemus, ja pallohameesta lisäpisteet, Jorma Uotinen heitti saaden yleisön nauramaan.

Pisteitä pari nettosi esityksellään yhteensä 26, mikä oli parannus viime viikkoon.

Kuvituskuva

Tällä viikolla TTK:ssa sukelletaan myös satujen ihmeelliseen maailmaan.

Lähetyksessä kuullaan saduista tuttuja kappaleita, joiden tahdissa parit tanssivat satumaratonin. Satumaratonin aikana estradille astui laulaja Saara Aalto, joka säesti tanssijoiden esityksiä.

Illan päätteeksi ratkeaa, ketkä selvittävät tiensä semifinaaliin. Mukana kilpailussa ovat Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius, laulaja Jannika B ja Aleksi Seppänen, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja Matti Puro, sometähti Veronica Verho ja Jani Rasimus sekä ex-luistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen.