Mikko Leppilammen kanssa seurusteleva missikaunotar Beata Papp saapui TTK-studioon – paljasti, miksei paria nähdä julkisesti yhdessä - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Leppilammen kanssa seurusteleva missikaunotar Beata Papp saapui TTK-studioon – paljasti, miksei paria nähdä julkisesti yhdessä

Julkaistu: 17.11.2019 19:42

Sille, ettei Mikko Leppilampea ja Beata Pappia olla toistaiseksi nähty yhdessä julkisuudessa, löytyy missikaunottaren mukaan luonnollinen selitys.

Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen muutama vuosi sitten ponnahtanut Beata Papp saapui seuraamaan kahdeksatta suoraa Tanssii tähtien kanssa -lähetystä yhdessä ystävänsä kanssa. Beata, 24, ehti yleisön joukkoon ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

– Viime vuonna olin seuraamassa yhtä lähetystä, mutta tällä kaudella tämä on minulle ensimmäinen kerta, hyväntuulinen Beata kertoo Ilta-Sanomille.

Beata on tullut vuosien varrella suomalaisille tutuksi paitsi vuoden 2018 Miss Suomi -finalistina, myös taitoluistelijana. Nykyään taitoluistelijoita työkseen valmentavalta Beatalta löytyikin selkeä suosikki viiden jäljellä olevan tähtiparin joukosta.

– Tietenkin Laura Lepistö. Olemme törmänneet toisiimme aina maajoukkueleireillä ja SM-kilpailuissa. Suomen luistelupiirit ovat aika pienet, pohtii Beata.

– Tosin hirveästi olen tämän kauden aikana tykästynyt myös Christoffer Strandbergiin. Hän on ihan luonnonlahjakkuus. En ole häntä koskaan tavannut, mutta vaikuttaa hauskalta tyypiltä, nainen hehkuttaa.

Beata on kuluneen vuoden aikana yhdistetty julkisuudessa useampaan otteeseen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman pitkäaikaiseen juontajaan Mikko Leppilampeen. 41-vuotias Leppilampi vahvisti parin suhteen Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa muutama viikko sitten.

– Meillä on sellainen rento suhde. Meillä on tosi kivaa yhdessä. Ei ole sellaista, että pitäisi nimetä mitään, Leppilampi luonnehti ohjelmassa.

Vaikka pitkään jatkuneille suhdehuhuille saatiin vihdoin vahvistus, on Beata saanut olla enimmäkseen rauhassa sen suuremmilta uteluilta. Sille, ettei paria olla toistaiseksi nähty yhdessä julkisuudessa, löytyy naisen mukaan luonnollinen selitys.

– Musta on tullut ihan sellainen kotihiiri. Olen joko kotona tai jäähallilla, Beata nauraa.

Muutama viikko sitten televisiossa esitetty Yökylässä Maria Veitola -jakso on kuvattu jo viime kesänä. Beata kuitenkin vahvistaa, että ohjelmassa kerrottu tieto pitää edelleen paikkansa ja pariskunta on yhä onnellisesti yhdessä.

– Joo kyllä, ollaan edelleen yhdessä!