Ariana Granden kiertue uhkaa peruuntua: on kärsinyt jo viikkoja järkyttävistä kivuista lavalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Ariana Granden kiertue uhkaa peruuntua: on kärsinyt jo viikkoja järkyttävistä kivuista lavalla

Kuvituskuva
Julkaistu: 17.11. 18:59

Ariana Grande on kertonut Instagramissa faneilleen, että häntä vaivaavat mystiset oireet, jotka aiheuttavat hänelle paljon kipuja.

Tämän hetken suosituimpiin poptähtiin kuuluva Ariana Grande on People-lehden mukaan kertonut faneilleen, että hänen käynnissä oleva Sweetener-kiertueensa uhkaa peruuntua. Kiertue ulottui myös Suomeen, sillä Grande esiintyi Helsingin Hartwall-areenalla lokakuun 5. päivä. Kiertue alkoi Lontoosta, ja seuraavan kerran Granden olisi tarkoitus esiintyä sunnuntaina Kentuckyssa, Yhdysvalloissa.

Nyt hänen terveydentilansa uhkaa estää kiertueen jatkumisen.

– Hei rakkaani, olen edelleen todella kipeä. Olen ollut kipeä viime Lontoon-keikasta lähtien. En tiedä kuinka se on mahdollista, mutta kärsin kovista kivuista kurkussani ja päässäni. Kuulostan ihan normaalilta, mutta olen vain todella kivuissani ja keikoilla on ollut hankala hengittää, hän paljasti Instagramissa.

– En todellakaan tiedä, mitä kehossani tapahtuu, ja minun täytyy saada tähän selvyys, hän korosti.

Kuvituskuva

Grande veti keikan Charlottesvillessa, mutta olotila ei parantunut.

– Olen yskinyt ja minulla on ihan hullu poskiontelotulehdus, joka ei ole mennyt millään pois. En ole voinut parantua ja tämän illan keikan ajan minun pääni oli ihan sekaisin ja raskaan tuntuinen. Nyt yritän selvittää, mistä on kyse, hän tilitti Instagramissaan.

Samassa yhteydessä hän varoitti keikkojensa mahdollisesta peruuntumisesta.

– Olen peloissani, että joudun perumaan joitain keikkoja, joten haluan varoittaa teitä jo etukäteen. Olen pettynyt ja säikähtänyt sitä, etten ole parantunut. Tätä on kestänyt jo yli kolme viikkoa, Grande pahoitteli.

– Hei vielä. En voi niellä tai liikuttaa päätäni. Olen syönyt paljon lääkkeitä ja toivon, että herään parantuneena. Informoin teitä keikasta, Grande lupasi.

Kuvituskuva

Grandelle viime vuodet ovat olleet rankkoja, sillä hänen konsertissaan Manchesterissa tapahtui 22. toukokuuta 2017 järkyttävä terrori-isku, jossa kuoli kaikkiaan 22 ihmistä.

Reilu vuosi sitten hänen ex-poikaystävänsä, räppäri Mac Miller menehtyi epäiltyyn yliannostukseen. Päihdeongelmista kärsinyt Miller ja Grande olivat päättäneet kahden vuoden mittaisen suhteensa noin puoli vuotta ennen miehen kuolemaa.

Menetykset ottivat koville. Menehtynyttä entistä poikaystäväänsä surreen GrandenTwitter-viestit saivat fanitkin huolestumaan, kun Grande tykitti vuosi sitten Twitteriin tunteellisia viestejä toisensa perään, joissa hän pohti, onko hänellä edessään enää hyviä päiviä.

Grande on kertonut Instagramissa rakastaneensa Milleria siitä hetkestä lähtien, kun he tapasivat. Hän oli tuolloin 19-vuotias.

– Olit rakkain ystäväni, niin pitkään. Olen niin pahoillani siitä, etten kyennyt saamaan sinua kuntoon tai viemään kipuasi pois. Halusin todella, hän on todennut.

– Olen niin suunniltani, olen niin surullinen, etten tiedä mitä tehdä.

Grande löysi uuden onnen koomikko Pete Davidsonin kanssa. Grande ja Davidson kihlautuivat kesäkuussa 2018 yllättäen vain muutaman viikon seurustelun päätteeksi. Suhteen virallistamisen osoituksena Granden sormessa nähtiin näyttävä ja kallis timanttisormus. Lokakuussa 2018 suhteen uutisoitiin päättyneen eroon.