Sari Havas meni naimisiin Risto-rakkaansa kanssa! Charmikas mies vei näyttelijältä jalat alta heti ensimmäisillä Tinder-treffeillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Sari Havas meni naimisiin Risto-rakkaansa kanssa! Charmikas mies vei näyttelijältä jalat alta heti ensimmäisillä Tinder-treffeillä

Sari Havas ja Risto-puoliso juhlivat häitään lauantaina.

Julkaistu: 17.11.2019 16:32

Sari Havas ja hänen kihlattunsa Risto menivät viikonloppuna naimisiin. Pari vihittiin helsinkiläisessä ravintolassa.

Näyttelijä Sari Havas, 57,on mennyt naimisiin kihlattunsa Riston kanssa. Häitä juhlittiin lauantaina Helsingissä.

– Se oli aivan ihana ja ikimuistoinen päivä, Havas kommentoi IS:lle onnellisena.

Sari ja Risto ovat pitäneet yhtä kolmen vuoden ajan. Häitä juhlittiin noin 50 hengen juhlaseurueessa Helsingissä. Mukana olivat kaikki pariskunnan läheisimmät.

Vihkiminen tapahtui notaarin toimesta Konsepti-nimisessä pienessä ravintolassa. Morsiamella oli yllään espanjalaistyylinen mekko, jonka alaosaa koristivat pitsi ja ruusukirjailut.

– Vihkimisen jälkeen nautimme taivaallisesta ruuasta ja perhepiiristä oli pieniä esityksiä. Juhlissa oli tietysti myös musiikkia, ja siirryimme vielä viinibaariin, jossa tanssimme ja nautimme iloisesta tunnelmasta, Sari kertoo.

– Aloitimme aikaisin ja lopetimme aikaisin, hän lisää nauraen.

Ensimmäisen kerran pari poseerasi julkisuudessa helmikuussa 2017.

Häitään pari ehti Sarin mukaan suunnitella jonkin aikaa.

– Mietimme, että miten raivaamme allakkaan tilaa. Yleensä häät suunnitellaan kesään ja aurinkoisiin hetkiin, mutta meidän häämme vietettiin vuoden harmaimpana päivänä. Hyvä näin, sillä nyt tuli tähän pimeyteen rakkauden valonpilkahdus, Sari sanoo.

Häämatkalle pari ei suuntaa heti, mutta haaveissa on pieni irtiotto kunhan arki avioparina saadaan rullaamaan.

– Totutellaan nyt ensin tähän siviilisäätyyn. Hyvältähän tämä tuntuu, Sari iloitsee.

Risto ja Sari ihastuivat toisiinsa heti.

Sari tutustui Risto-puolisoonsa deittisovellus Tinderin kautta reilut kolme vuotta sitten. Ensitapaaminen sovittiin tosin hyvin arkisesti teelle läheiseen kahvilaan.

– Olin siinä mielessä vähän mukavuudenhaluinen, että sovin tapaamisen kotini läheisyyteen. Ajattelin, että pääsen nopeasti kotiin, jos ei nappaakaan, Sari muisteli IS:lle syksyllä.

Risto teki Sariin vaikutuksen heti ensihetkestä alkaen.

– Kun saavuin paikalle, hän nousi – hyvä ele – ja tuli minua vastaan muutamalla askeleella. Minulta livahti heti suunpielestä, että ”oletpas sinä ihanan pitkä”. Hänen ulkoinen olemuksensa miellytti minua heti.

Ensitapaaminen oli niin onnistunut, että uudet treffit sovittiin heti.

– Siinä ei aikailtu, ei kerta kaikkiaan yhtään, Sari naurahti.