Fuengirola.fi: Jari Sillanpään keikkaa Aurinkorannikolla ei peruta - Viihde - Ilta-Sanomat

Fuengirola.fi: Jari Sillanpään keikkaa Aurinkorannikolla ei peruta

Jari Sillanpään keikkaa Fuengirolassa ei peruta.

Jari Sillanpään keikkaa Fuengirolassa ei peruta.

Julkaistu: 17.11. 12:46

Iskelmätähti Jari Sillanpään Herää jouluun -konsertti Fuengirolassa järjestetään suunnitelmien mukaisesti, kertoo Fuengirola.fi.

Perjantaina uutisoitiin, että iskelmätähti Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Miehen oli määrä esiintyä Maija Hapuojan kanssa viidessä kirkossa ympäri Suomea Herää jouluun -kiertueen merkeissä, mutta Sillanpään kiertuemanageri Lilja Kainulainen kertoi, että kyseiset konsertit on peruttu.

– Tein päätöksen, että perutaan kaikki kirkkokonsertit. Juttelin kahden kirkkoherran kanssa ja he sanoivat minulle, että tässä on hyvin monta puolta. On tyylikkäämpää, että päätös konserttien peruuntumisesta tulee meiltä, Kainulainen sanoi perjantaina.

Vielä tuolloin Kainulainen ei osannut sanoa, mitä käy laulajan konsertille, joka on määrä järjestää Fuengirolan Rauhanpalatsissa 30. marraskuuta. Nyt Fuengirola.fi-sivusto kertoo, että kyseinen keikka pidetään suunnitelmien mukaan.

– Emme epäröineet hetkeäkään asiassa, vaikka melkoinen mediamyllytys Suomessa käynnistyikin perjantaina. Lauantain yleisön Jaria tukeva ja kannustava reagointi Joensuussa vielä vakuutti meidät siitä, että päätös pitää Fuengirolan konsertti oli oikea, konsertin taustaorganisaatiosta kerrotaan sivustolle.

Kuvituskuva

Kaikki Jari Sillanpään Suomen kirkkokonsertit, eli esiintymiset 3.12. Vihdin kirkossa, 4.12. Jyväskylän Taulumäen kirkossa, 7.12. Lahden Ristinkirkossa, 8.12. Kotkan kirkossa ja 14.12. Helsingin Mikael Agricolan kirkossa on kuitenkin peruttu.

Lahden seurakunnasta ehdittiin kertoa Ilta-Sanomille jo ennen Kainulaisen tekemää päätöstä, että he aikoivat perua keikan.

– Tämä syyte on menossa käräjäoikeuteen helmikuussa ja syyteharkinnan kynnys on ylitetty. Uskon, että siihen on hyvät syyt. Tämä on niin vakava asia, että kirkossa ei voi esiintyä joulun alla, jos on tuollainen syyte niskassa, Keski-Lahden seurakunnan kirkkoherra Miika Hämäläinen kertoi.

Aiemmin huumekohuissakin ryvettynyt Sillanpää esiintyi lauantaina Joensuussa loppuunmyydyssä Carelia-salissa.

– Kiitos, voi kiitos. Hyvää iltapäivää. On varmaan ollut hämmentävää lukea viime aikojen uutiset minusta. Odotetaan helmikuun loppuun, että oikeusjärjestelmä hoitaa hommansa. Kärsivällisyyttä siihen asti, tähti lausui aiheesta ensimmäisen kappaleen jälkeen ja sai yleisöltä raikuvat aplodit.

Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka on epäilyksen mukaan tapahtunut Helsingissä 30. elokuuta 2017. Lisäksi Sillanpäätä syytetään sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Tämän epäilty tekoaika ja -paikka on 24. syyskuuta 2017 Helsingissä.

Sillanpää kiistää molemmat syytekohdat.

Asiaa tullaan käsittelemään Helsingin käräjäoikeudessa helmikuun lopulla.

Kuvituskuva