Spaissari-tähti julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa – ”Upea aviomies, isä ja paras ystävä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Spaissari-tähti julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa – ”Upea aviomies, isä ja paras ystävä”

Geri Halliwell onnitteli aviomiestään Christian Horneria Instagramissa julkaisemalla harvinaisen yhteiskuvan parista.

Geri Halliwell onnitteli aviomiestään Christian Horneria Instagramissa julkaisemalla harvinaisen yhteiskuvan parista.

Julkaistu: 17.11. 13:29

Entinen Spice Girls -tähti Geri Halliwell onnitteli aviomiestään Christian Horneria Instagramissa tämän syntymäpäivänä.

Tyttöbändi Spice Girlsin sähäkkänä Ginger Spicena tunnettu Geri Halliwell julkaisi lauantaina Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan aviomiehensä Christian Hornerin kanssa.

– Hyvää syntymäpäivää Christian, upea aviomies, isä ja paras ystävä. Rakastan sinua, me kaikki rakastamme, Geri kirjoitti.

Formulatalli Red Bullin tallipäällikkönä työskentelevä Christian täytti lauantaina 46 vuotta. Pari on ollut naimisissa keväästä 2015 lähtien ja heillä on yhteinen poika, Montague George Hector Horner, joka syntyi tammikuussa 2017.

Perheeseen kuuluvat lisäksi molempien aiemmista liitoista syntyneet tyttäret Bluebell ja Olivia.

Geri asuu nykyisin maaseudun rauhassa kaukana julkisuuden valokeilasta, mutta välillä nainen on bongattu myös formulavarikoilta.

Hempeät yhteiskuvat parista ovat harvinaisia, vaikka Horneria on totuttu silloin tällöin näkemään vaimonsa Instagramissa. Kesällä Geri julkaisi kuvia Silverstonen F1-kilpailuista, joita hän seurasi miehensä tiimin seurassa yhdessä toisen ex-Spaissarin Mel B:n seurassa.

Gerin nimi nousi keväällä otsikoihin kiusallisesti ennen Spice Girlsin paluukiertuetta, kun Mel B paljasti viettäneensä kiihkeän yön bändikaverinsa kanssa 1990-luvulla.

– Hän (Geri) varmasti vihaa minua, kun kerron tämän, varsinkin kun hän viettää nykyään ylellistä elämää maaseudulla. Mutta ei se ollut mikään iso juttu. Se vain tapahtui, Mel B sanoi, kun hän myönsi harrastaneensa seksiä Gerin kanssa.