Kuvat: Maailmantähti Kanye West pelmahti yllättäen vankilaan esiintymään – osa vangeista puhkesi kyyneliin - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuvat: Maailmantähti Kanye West pelmahti yllättäen vankilaan esiintymään – osa vangeista puhkesi kyyneliin

Julkaistu: 17.11.2019 2:59

Kuvernööri luonnehtii räppärin toimintaa käänteentekeväksi.

Yhdysvaltalaisräppäri Kanye Westin yllätysesiintyminen houstonilaisessa vankilassa sai vangit kyyneliin perjantaina, uutisoi CNN verkkosivuillaan.

Grammy-palkittu West ja hänen kuoronsa esittivät kappaleita gospel-albumilta Jesus Is King. Kuvissa näkyy, kuinka osa vangeista heilutti käsiään ja polvistui rukoukseen.

Harrisin piirikunnan sheriffin Ed Gonzalezin mukaan West totesi, että hänen vierailussaan kyse oli ”missiosta, ei show’sta”.

Houston Chronicle -lehden mukaan West esiintyi ensin yli 200 miesvangille. Sen jälkeen hän siirtyi maanalaista tunnelia pitkin erilliseen vankilarakennukseen esiintymään naisvangeille.

– Sanokaa miehestä mitä haluatte, mutta Kanye West ja hänen kuoronsa toivat hieman iloa niille ihmisille, jotka tarvitsivat sitä tänään Harrisin piirikunnan vankilassa, sheriffin viraston PR-johtaja Jason Spencer kommentoi.

Texasin kuvernööri Greg Abbott kirjoitti lauantaina Twitterissä, että olisi loistavaa, jos muut artistit seuraisivat Westin esimerkkiä.

– Se, mitä Kanye West tekee inspiroidakseen vankeja, on käänteentekevää. Hän pelastaa yhden sielun kerrallaan. Jumalan puoleen kääntyvät vangit voivat päästä aiemmin vapaaksi hyvän käytöksen takia ja saattavat syyllistyä epätodennäköisemmin uusiin rikoksiin.