Ikoninen Samantha Fox pyllähti yllättäen nurin Hämeenlinnassa kesken show’n – voimasana tallentui videolle - Viihde - Ilta-Sanomat

Ikoninen Samantha Fox pyllähti yllättäen nurin Hämeenlinnassa kesken show’n – voimasana tallentui videolle

Julkaistu: 16.11.2019 20:19

1980-luvun seksisymbolille Samantha Foxille sattui kömmähdys perjantaina Hämeenlinnassa kesken keikan. Tähti ei kuitenkaan antanut pyllähdyksen latistaa tunnelmaa.

1980-luvulla megahitillään Touch Me (I Want Your Body) itsensä läpi lyönyt Samantha Fox, 53, konsertoi perjantai-iltana Hämeenlinnan Aulangolla.

Järjestäjät ennakoivat Ilta-Sanomille lokakuussa, että Samantha Fox vetää paikalle todennäköisemmin mies- kuin naisvoittoista yleisöä.

Keikkaa saapui katsomaan poikaporukalla myös lahtelainen Teemu. Hän onnistui ikuistamaan keikalla yllättävän tilanteen, kun Samantha Fox pyllähti nurin kesken Do Ya Do Ya (Wanna Please Me) -biisin.

  • Katso tilanne yllä olevalta videolta!

Videolla kuitenkin näkyy, että Fox hoiti tilanteen ammattimaisesti: laulu ei lakannut ja taustatanssijat auttoivat hänet taas nopeasti pystyyn.

– Shit, Fox kuitenkin tokaisi mikrofoniin kesken laulun noustuaan jaloilleen.

Samantha Fox on esiintynyt Suomessa useita kertoja, muun muassa vuonna 2010 Kotkan meripäivillä.

Teemun mukaan tunnelma perjantain keikalla oli hyvä, vaikka Foxin esiintyminen kesti vain noin kolme varttia. Hänen arvionsa mukaan Fox vaikutti viihtyvän hyvin yleisön edessä.

– Hän oli hyvin energinen ja porukka oli hyvin mukana. Artisti veti hyvän show’n ja tunnelma oli kaikkiaan hyvä.

Teemu kertoo, että Fox ilmoitti myös kesken keikan olevansa rokkimimmi ja omisti jopa yhden kappaleen Motörhead-yhtyeen edesmenneelle laulajalle Lemmy Kilmisterille.

– Se oli Kings of Leonin Sex on Fire. Cover-biisejä kuultiin keikalla muitakin.

Samantha Fox esiintyy Suomessa myös lauantai-iltana. Keikkapaikka on Lapuan Latosaari.

Samantha Fox oli suosionsa huipulla 1980-luvulla. Tuolloin hän pisti Suomessa vieraillessaan Nilsiän sekaisin.

Ensimmäisen keikkansa Suomessa nainen teki vuonna 1987. Tuolloin hän konsertoi Nilsiässä sijaitsevassa Hotelli Nipasessa. Nilsiän kerrottiin tuolloin ”seonneen” maailmantähti Foxin esityksestä ja naisen ensimmäinen Suomen konsertti jäikin elämään uutisotsikoihin vuosikymmeniksi.