Teemu Pukin vaimolta ja tyttäreltä koskettavat onnittelut maalitykille historiallisella hetkellä: ”Olemme niin ylpeitä ja rakastamme sinua” - Viihde - Ilta-Sanomat

Teemu Pukin vaimolta ja tyttäreltä koskettavat onnittelut maalitykille historiallisella hetkellä: ”Olemme niin ylpeitä ja rakastamme sinua”

Teemu Pukki viimeisteli perjantaina kaksi maalia Liechtensteinia vastaan.

Julkaistu: 16.11.2019 19:03

Huuhkajat varmisti perjantai-iltana historiallisesti paikan jalkapallon EM-kisoihin. Pelaajien puolisot riensivät heti onnittelemaan rakkaitaan sosiaalisessa mediassa.

Kaksi maalia perjantai-iltana Liechtensteinia vastaan iskeneen Teemu Pukin vaimo Kirsikka Pukki julkaisi kovimman juhlahumun laannuttua lauantaina koskettavan kirjoituksen miehelleen itsensä ja parin pienen Olivia-tyttären puolesta.

Kuva ei ole perjantai-illan voitonjuhlista, vaan siinä ovat yhdessä isä ja käsiään villisti taputtava tytär.

– Jonain päivänä hän tulee olemaan ylpeä ymmärtäessään, että hänen isänsä ystävineen teki historiaa. Ennen sitä hän tulee kannustamaan isäänsä puhtaasti siksi, että hän on maailman paras isä, jollaista voisi toivoa, Instagramin Stories-osion perusteella paikan päällä ottelua seurannut Kirsikka kirjoitti.

– Olemme niin ylpeitä ja rakastamme sinua. Niin monen unelma toteutui. Uskomaton tapahtuma, ja mikä joukkue, päivitys jatkui.

Pukki vastasi vaimonsa kauniisiin sanoihin kommentoimalla vaimonsa kuvaa kolmella sydän-emojilla.

Teemu ja Kirsikka Pukki menivät naimisiin Hangossa viime kesänä. Hääkuviin parin on ikuistanut Susanna Nordvall.

Olivia-tytär täydensi parin onnen joulukuussa 2017.

Myös muiden Huuhkajat-pelaajien vaimot seurasivat ottelua paikan päällä perjantai-iltana ja julkaisivat riemukkaita kuvia ja videoita Instagram-tileillään.

Keskikenttäpelaaja Robin Lodin vaimo Janni Lod julkaisi ottelun ratkettua kuvan, jossa hän suukottaa rakastaan.

– EURO 2020! hän kirjoitti ja ilmaisi olevansa ylpeä miehestään.

Myös kapteeni Tim Sparvin tyttöystävä Jitka Novackova seurasi ottelua paikan päällä ja julkaisi useita videoita illan mittaan Instagramin Stories-osiossa. Lopulta vuoden 2011 Miss Tshekki sai kaapattua Huuhkajat-kapteenin halaukseen.

– Rakastan sinua! hän hehkutti.

Pariskunnan voitonsuudelmasta julkaistiin kuva myös Huuhkajien Intsagram-tilillä.

Pari on pitänyt Instagram-tiliensä perusteella yhtä jo useamman vuoden ajan. Novackova julkaisi ensimmäisen, Prahassa otetun yhteiskuvan Sparvin kanssa elokuussa 2017. Myös Sparv julkaisi suloisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa omalla tilillään saman vuoden lokakuussa.