Jari Sillanpään fanit saapuivat sankoin joukoin Joensuun keikalle: seisovat suosikkinsa takana – ”En usko niihin juttuihin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpään fanit saapuivat sankoin joukoin Joensuun keikalle: seisovat suosikkinsa takana – ”En usko niihin juttuihin”

Jari Sillanpää esiintyy lauantaina Joensuussa.

Jari Sillanpää esiintyy lauantaina Joensuussa.

Julkaistu: 16.11.2019 16:56, Päivitetty 16.11.2019 18:04

Jari Sillanpään esiintymisen Joensuun Carelia-salissa on määrä alkaa hetken kuluttua. Fanit eivät ole hylänneet kohuissa ryvettynyttä suosikkiaan.

Huumekohuissa ryvettynyt laulaja Jari Sillanpää joutui perjantaina jälleen keskelle uutta kohua. Sillanpäätä vastaan on nostettu uusia rikossyytteitä. Seurauksena Sillanpään kaikki viisi joulukuulle kaavailtua kirkkokonserttia peruttiin.

Sillanpään on kuitenkin määrä astua yleisön eteen jo lauantai-iltana Joensuussa loppuunmyydyssä Carelia-salissa.

Keikkasalissa on liki 600 paikkaa ja juuri ennen keikan alkua näytti siltä, etteivät fanit olleet hylänneet suosikkiaan.

Helena Lintukangas

Helena Lintukangas

Helena Lintukangas tuli Lappeenrannasta tänään junalla. Hän kertoi seuranneensa Sillanpään vaiheita jo vuodesta 1995 lähtien. Lintukangas kertoo lähtevänsä konsertteihin, jos ne ovat helposti saavutettavissa, mutta ei kierrä satojen keikkojen perässä.

– Kun luin eilen uutisia, ensin kauhistuin. Pidän Jaria rehellisenä ja olen hänen puolellaan. En tiedä, olenko sinisilmäinen, mutta haluan uskoa hänestä hyvää, Lintukangas sanoi.

– Toivon ettei Jari ota asiaa esille konsertissa ollenkaan, ettei tunnelma notkahda, hän jatkaa ja sanoo odottavansa Sillanpään keikalta sitä mitä ennenkin: täydellistä eläytymistä ja yleisön arvostamista.

Seija ja Tapio Muikku

Seija ja Tapio Muikku

Tapio ja Seija Muikku saapuivat keikalle Lieksasta. Harvemmin konserteissa käyvä pariskunta kertoi odottavansa kuulevansa erityisesti Sillanpään uusia kappaleita tai uusia sovituksia vanhemmista suosikeista.

Erityisesti Tapio on fanittanut Sillanpäätä jo pidempään.

– En tykännyt alkuun, mutta sitten ymmärsin, että laulut ovat syvällisiä. Ja onhan Jari hirmu iloinen! Seija-vaimo arvioi.

– Minä en paskan vertaa välitä näistä uutisista. En usko niihin juttuihin, hän kommentoi loppuviikosta nousseita syytteitä.

– Se oli jo 2017. Ja ei mitään löydetty, myös Tapio sanoo.

Pariskunta pahoittelee syytteitä, kun suosikkilaulaja on juuri päässyt pystyyn ja eteenpäin elämässään. He olivat ennen keikan alkua huolissaan, miten Jari jaksaa esiintyä.

– Odotamme keikkaa ihan iloisin mielin.

Aila ja Hanna Tarkkonen sekä Mikko ja Tarja Piiroinen.

Aila ja Hanna Tarkkonen sekä Mikko ja Tarja Piiroinen.

Aila ja Hanna Tarkkonen tulivat keikalle yhdessä Mikko ja Pirjo Piiroisen kanssa. Pirjon ja Ailan lapset tutustuivat koulun kautta ja myös Jari Sillanpään musiikista tuli yhdistävä tekijä.

– Jari on valovoimainen esiintyjä ja upea ääni, nautin täysin siemauksin. Kohu ei vaikuta millään tavalla minuun, Pirjo sanoi.

– Ajattelen häntä nyt vain esiintyjänä. En halua ajatella mitään pahaa, myös Aila sanoi.

Sillanpää kommentoi itse konsertin aluksi lyhyesti tuoreita syytteitä.

– Kiitos, voi kiitos. Hyvää iltapäivää. On varmaan ollut hämmentävää lukea viime aikojen uutiset minusta. Odotetaan helmikuun loppuun, että oikeusjärjestelmä hoitaa hommansa. Kärsivällisyyttä siihen asti, tähti lausui lopulta kappaleen jälkeen ja sai yleisöltä raikuvat aplodit.

– Hyvä että hän sanoi niin siinä alussa. Se oli rehellistä, minulle tuli ihan tippa linssiin, Aila Tarkkonen sanoi konsertin väliajalla.

Tuoreimmat osastosta