Kohukaunotar Katie Pricelle on tehty valtava määrä kauneusleikkauksia – lähipiiri paljastaa järkyttävät seuraukset: ”Hänen kasvoissaan ei ole enää tuntoa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohukaunotar Katie Pricelle on tehty valtava määrä kauneusleikkauksia – lähipiiri paljastaa järkyttävät seuraukset: ”Hänen kasvoissaan ei ole enää tuntoa”

Katie Pricen kasvoja on operoitu lukemattomia kertoja ja nyt hänen kasvoistaan on lähtenyt tunto.

Julkaistu: 16.11.2019 14:14

Kohujulkkis Katie Pricelle on tehty useita kasvojenkohotusleikkauksia Britanniassa ja ulkomailla. Nyt naisen kasvoista on kadonnut tunto.

Katie Price, 41, on tosi-tv-tähti, ex-glamourmalli ja kohujulkkis, joka on uransa aikana ryvettynyt useiden erilaisten skandaalien keskellä.

Skandaalien lisäksi hänet tunnetaan hänen lukuisista kauneusleikkauksistaan. Hänelle on tehty kahdeksan rintaleikkausta, hän on korjauttanut nenäänsä ja hampaitaan, hänelle on laitettu botoxia ja muita täyteaineita sekä tehty rasvaimuja, takapuolenkohotus ja kasvojenkohotuksia. Yhteensä hänellä on kulunut erilaisiin kauneusoperaatioihin arviolta jopa puoli miljoonaa puntaa.

Brittiläisen The Sun -lehden mukaan Katie Pricen kauneusoperaatioilla on ollut myös todella karuja seurauksia.

Pricelle on tehty viimeisten kahden vuoden aikana kolme kasvojenkohotusta ja kaksi niistä Turkissa. Viimeiset kaksi leikkausta ovat lehden mukaan vahingoittaneet naisen kasvojen hermoja.

– Katie on kertonut ystävilleen, että hänen kasvoissaan ei ole enää tuntoa ja se on ollut melko sokeeraavaa, lähde kertoo lehdelle.

Lähteen mukaan Pricen kasvoissa on niin paljon arpikudosta, että hänen lihaksensa ja hermonsa eivät pääse parantumaan kunnolla.

– Nyt hän valittaa, että hänen kasvojensa oikealla puolella on vähemmän tuntoa kuin vasemmalla. Mutta hän on kertonut huolestuneille ystävilleen, että tämä on varsin yleistä, jos on tehty useita operaatioita.

Lähde jatkaa, että hänen tietojensa mukaan kaksi viimeisintä kasvojenkohotusta tehtiin niin lähekkäin, että riski tunnottomuuteen on todella suuri.

– Englannissa hänen kasvoihinsa ei olisi suostuttu koskemaankaan! hän tokaisee.

Katie Pricen läheiset ovat olleet jo pitkään huolissaan naisen jatkuvista kauneusleikkauksista. Elokuussa naisen lähipiiri totesi Metro-lehdelle, että tosi-tv-tähti on koukussa kauneusleikkauksiin ja niistä on kehittynyt hänelle addiktio. Kirurgit ovat varoittaneet häntä ja käskeneet lopettaa leikkaukset, mutta hän uhmaa ystäviensä mukaan lääkärien kieltoja ja muokkaa ulkonäköään yhä enemmän ja enemmän.

– Kaikki ovat huolissaan siitä, että leikkausaddiktio koituu hänen kuolemakseen, Pricen lähipiiristä kerrottiin aiemmin syksyllä The Sunille.

Näin Katie Pricen ulkonäkö on muuttunut vuosien varrella.

Lehden mukaan Pricen Amy-äiti ei kykene ymmärtämään, miksi hän haluaa asettaa itsensä kerta toisensa jälkeen vaaraan menemällä riskialttiisiin leikkauksiin, joista toipuminen kestää jopa kuukausia.

– Katien perhe on epätoivoisen huolissaan, koska hän ei usko kieltoja eikä suostu lopettamaan leikkauksissa käymistä, lähipiirin lähde paljasti.

– Hänen ystävänsä rukoilevat häntä antamaan hänen vartalolleen lepoa jatkuvista operaatioista – hän on niin heikko. Joka kerta, kun hän käy operaatioissa, kestää toipuminen kauemmin.