Anna: Suosikkijuontaja Jenni Alexandrova erosi avopuolisostaan Jussi Heikelästä – muutti jo uuteen kotiin kahdestaan poikansa kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Suosikkijuontaja Jenni Alexandrova erosi avopuolisostaan Jussi Heikelästä – muutti jo uuteen kotiin kahdestaan poikansa kanssa

Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä tutustuivat toisiinsa työn kautta. Nyt useita vuosia yhdessä ollut pari on eronnut.

Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä tutustuivat toisiinsa työn kautta. Nyt useita vuosia yhdessä ollut pari on eronnut.

Julkaistu: 16.11. 11:09

Radio-ja tv-juontaja Jenni Alexandrova kertoo Anna-lehdelle eronneensa avopuolisostaan Jussi Heikelästä.

Radiosta ja tv:stä tuttu suosikkijuontaja Jenni Alexandrova kertoo Anna-lehdelle, että hän on eronnut pitkäaikaisesta avopuolisostaan radio- ja tv-juontaja Jussi Heikelästä ja muuttaneensa pois pariskunnan yhteisestä kodista.

– Elämäni on nyt monin tavoin uuteen totuttelua. Ero on tapahtunut, ja minä ja poikani olemme muuttaneet uuteen kotiin. Löysimme ihanan asunnon, jossa aloittelemme uutta arkea, Alexandrova kertoo Annalle.

– Elämänmuutos on totta kai iso ja jännittävä asia, mutta olen hyvällä fiiliksellä. Aika on nyt paras kaverini.

Kuvituskuva

Alexandrova ja Heikelä ehtivät pitää yhtä useiden vuosien ajan. He tutustuivat toisiinsa juontaessaan yhdessä Radio Rockin aamuohjelmaa ja yhteiselo alkoi, kun Alexandrova siirtyi muihin tehtäviin. Kaksikko kertoi seurustelustaan julkisesti syksyllä 2015.

– Olemme tulleet aina hyvin toimeen ja siitä se ehkä lähti. Mutta ei se ollut rakkautta ensisilmäyksellä, Alexandrova kertoi IS:lle vuonna 2018.

Pariskunta on esiintynyt melko harvoin yhdessä julkisuudessa. Alexandrova kertoo tietoisesti välttelevänsä parisuhteensa puimista missään mediassa, ei edes omassa blogissa.

– Haluan sen pitää itselläni. Tiedän, että se ehkä kiinnostaa, mutta toisaalta se ei kuulu muille, hän kertoi viime vuonna.

Kaksikko eli pitkään uusperhearkea, johon kuuluivat Alexandrova ja hänen alakouluikäinen poikansa ja Heikelä kahden aiemmasta suhteesta olevan poikansa kanssa.

Kuvituskuva