Huuhkajille järjestetään suuri kansanjuhla Helsingissä – lavalle nousevat muun muassa JVG, Kaija Koo ja Abreu: ”Torilla tavataan!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Huuhkajille järjestetään suuri kansanjuhla Helsingissä – lavalle nousevat muun muassa JVG, Kaija Koo ja Abreu: ”Torilla tavataan!”

Kuvituskuva
Julkaistu: 15.11. 22:04

Huuhkajien voittoa juhlistetaan Kansalaistorilla Helsingissä ensi tiistaina.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue varmisti perjantai-iltana historiallisen paikan ensi kesän jalkapallon EM-kisoissa, kun Huuhkajat nappasivat Helsingin Telia 5G -areenalla 3–0 voiton Liechtensteinista.

Palloliitto kertoo nettisivuillaan, että Huuhkajille järjestetään Helsingin Kansalaistorilla voittojuhla tiistaina 19. marraskuuta kello 19.00 alkaen.

Laulajat Kaija Koo ja Abreu kertovat Instagram-tileillään, että he esiintyvät kansanjuhlassa tiistai-iltana.

– Pelkkää voittoo Huuhkajat!! Torilla tavataan! Kaija Koo hehkuttaa.

– SUOMI!! Nähään siel, Abreu iloitsi.

Kansanjuhlan Facebook-tapahtumassa kerrotaan, että tapahtumassa esiintyvät myös JVG ja Juha Tapio. Lavalle kipuavat myös tietenkin Huuhkajat. Tapahtuma on avoin kaikille, eikä ikärajaa ole. Juhla televisioidaan suorana lähetyksenä Nelosella.

Suomen EM-kisapaikkaa on ehditty odottaa vuosikymmenien ajan ja Huuhkajien voitto saikin liki koko maan sekaisin. Telia 5G -areenan kenttä täyttyi faneista heti, kun pilli soi ja ratkaiseva ottelu päättyi.

Välittömästi voiton varmistuttua kansa kerääntyi juhlimaan Kauppatorille Havis Amandan patsaalle Helsingissä. Tyhjässä suihkulähteessä ajeltiin ostoskärryillä ja hypittiin pelkissä alusvaatteissa.

Voitonriemua Kansalaistorilla perjantai-iltana.

Voitonriemua Kansalaistorilla perjantai-iltana.

Myös suomalaisjulkkikset intoutuivat juhlimaan voittoa. Moni tähti julkaisi sosiaalisessa mediassa onnitteluja Huuhkajille ja hehkutti Suomen EM-kisapaikkaa.