Tässä ovat Huuhkajien puolisot: joukossa tv:stä tuttu urheiluankkuri, missikaunotar ja liigajalkapalloilija – some pullollaan suloisia yhteiskuvia - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat Huuhkajien puolisot: joukossa tv:stä tuttu urheiluankkuri, missikaunotar ja liigajalkapalloilija – some pullollaan suloisia yhteiskuvia

Huuhkajien historiallisen EM-kisapaikan puolesta jännittävät myös pelaajien puolisot.

15.11.2019 20:00

Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin tänään, että Huuhkajien kapteenin Tim Sparvin tyttöystävä on 27-vuotias tshekkimissi Jitka Novackova.

Huuhkajien puolisoiden joukosta löytyy kuitenkin liuta myös muita näyttäviä kaunottaria.

Joukkueen maalitykki Teemu Pukki, 29, asteli kesällä avioon pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kirsikan kanssa Hangossa.

Pukki ja turkulaislähtöinen Kirsikka Laurikko alkoivat seurustella syksyllä 2015. Kesällä 2017 Kirsikka kertoi Facebookissa ilouutisen: pariskunta saisi esikoislapsensa joulukuussa. Olivia-tytär syntyi joulukuun puolivälin jälkeen.

Ilta-Sanomien urheilutoimittajan Juha Kanervan kirjassa Teemu Pukki – koko tarina kerrottiin, kuinka parisuhde ja isyys muuttivat Teemu Pukkia. Hoitoalalla työskennelleen Kirsikan avulla jalkapalloilija sai ravintoasiansa kuntoon. Lisäksi vastuu pienestä tyttärestä kasvatti Pukkia.

Puolustaja Joona Toivion, 31, ja Tiia Toivion häitä tanssittiin puolestaan vuotta aikaisemmin. Parilla on myös kaksivuotias tytär, josta molemmat vanhemmat ovat julkaisseet suloisia kuvia Instagram-tileillään.

– Eilinen voitto Huuhkajien kanssa oli superkivaa, mutta mikään ei vedä vertaa tälle, Toivio kirjoitti maaliskuussa poseerattuaan tyttärensä sylissään.

Minnesota Unitedia edustavan laitapelaaja Robin Lodin, 26, puolesta jännittävät vaimo Janni Lod sekä parin kesällä syntynyt tytär, joka sai nimekseen Louisa Aurora. Pari on ollut yhdessä jo lähes kymmenen vuotta.

Kapteeni Tim Sparvin tapaan tanskalaista FC Midtjyllandia edustava Markus Halsti, 35, on ollut pitkään yhdessä Nelosen entisen urheiluankkurin Taina Halstin kanssa. Parin esikoistytär syntyi vuonna 2014 ja toinen tytär alkuvuodesta 2016.

Keskikenttäpelaaja Petteri Forsellin, 29, tyttöystävä Kaisa Kotka on niin ikään jalkapalloilija. 25-vuotias Kotka pelaa Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkueessa, kun taas Forsellin seura on helsinkiläinen HJK. Pari on pitänyt yhtä jo useamman vuoden ajan.

Jalkapallon parissa ainakin jossain määrin viihtyy myös Sauli Väisäsen, 25, vaimo Nelli Rolig-Väisänen. Väisänen nimittäin julkaisi vuoden 2018 alussa Instagram-tilillään kuvan vaimonsa ja tämän veljen kanssa jalkapallopelien tiimellyksestä. Pari on ollut naimisissa vuodesta 2015 lähtien.

Palloliiton sivuilta käy ilmi, että Rolig-Väisänen on pelannut naisten kolmosessa Helsingin Palloseuran riveissä hyökkääjänä.

Juttua muokattu 16.11. klo 9.02: Korjattu Robin Lodin seura.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?