Tätä et nähnyt tv:ssä: Nina Mikkosen ja Niina Kuhdan välille leimahti kitkerä riita – välit selvisivät vasta kuukausien kuluttua - Viihde - Ilta-Sanomat

Tätä et nähnyt tv:ssä: Nina Mikkosen ja Niina Kuhdan välille leimahti kitkerä riita – välit selvisivät vasta kuukausien kuluttua

Nina Mikkosen ja Niina Kuhdan välille leimahti Suurin pudottaja -kuvauksissa kipakka riita. Naiset saivat välinsä selvitettyä vasta paljon myöhemmin.

Nina Mikkonen (vas.) ja Niina Kuhta.­

17.11.2019 14:14

Suurin pudottaja Suomi -ohjelman kymmenennessä jaksossa nähdään tulenarka tilanne, kun haastetehtävän voittanut Nina Mikkonen saa antaa pudotusäänestyksessä kaksi ääntä yhden äänen sijaan. Hän päättää pudottaa pelistä pois Niina Kuhdan.

Kuhta ei niele tappiotaan hymyssä suin, vaan syyttää tv-ruudussa Mikkosta ja Minttu Kaulasta epäreilusta pelistä.

Mikkonen paljastaa nyt IS:lle, että Kuhta ei antanut pudotusta noin vain anteeksi, vaan vihoitteli siitä vielä kulissien takana. Varsinaiset kuvaukset päättyivät kesän lopussa.

Kun Mikkonen saapui sitten syyskuussa finaalijakson kuvauksiin, hän huomasi välittömästi, että Kuhta oli edelleen vihainen tapahtuneesta. Nainen seisoi erillään muista ja ilmeestä huomasi, että hän ei suhtautunut Mikkoseen ja Kaulaseen kovin suopeasti.

– Kävelin Niinan luo ja kysyin, että saako halata vai oletko vielä vihainen, Mikkonen muistelee.

Niina Kuhtaa harmitti, että Nina Mikkonen pudotti hänet kisasta. Mikkonen teki sen parantaakseen omia mahdollisuuksiaan.­

Kuhta vastasi, että saa halata, mutta hän on vielä vihainen.

– Menimme sitten Mintun kanssa juttelemaan Niinalle ja puhuimme sen asian kunnolla halki. Selitin Niinalle, että hänen pudottamisensa ei suinkaan ollut minulle helppoa ja kerroin juurta jaksaen, miksi halusin pudottaa hänet, Mikkonen kertoo.

– Häntä tuntui helpottavan se tieto, että pudotin hänet, koska halusin eroon pahimmasta kilpakumppanistani. Hän oli luullut, että se johtui jotenkin hänen persoonastaan.

Mikkonen oli laskeskellut mielessään, että voisi voittaa kisan helpoiten siten, että Kuhta ei olisi enää pelissä mukana.

– Minttu oli jo pudottanut niin paljon painoaan, että ajattelin, ettei hän enää ehdi laihtua valtavasti lisää.

– Ja tiesin, että Akseli (Herlevi) on vähän sellainen hedonisti. Uskoin, että hänestä ei ole minulle vastusta.

Suurin pudottaja Suomi -ohjelman finaali Nelosella 20. marraskuuta klo 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?