Huuhkajat-kapteenin tyttöystävä Jitka, 27, on näyttävä kaunotar – kruunattiin Tshekin kauneimmaksi vuonna 2011 - Viihde - Ilta-Sanomat

Huuhkajat-kapteenin tyttöystävä Jitka, 27, on näyttävä kaunotar – kruunattiin Tshekin kauneimmaksi vuonna 2011

Tim Sparvin tyttöystävä Jitka Novackova on näyttävä mallikaunotar. Pari on pitänyt yhtä reilun kahden vuoden ajan.

Kapteeni Tim Sparvin tukijoukkoihin kuuluu 27-vuotias tyttöystävä Jitka Novackova.­

15.11.2019 17:21

Huuhkajilla on perjantai-iltana edessä jännittävät paikat, kun pelissä Liechtensteinia vastaan on paikka jalkapallon EM-kisoissa. Historiallista EM-paikkaa jännittävät myös tyttöystävät ja perheet.

Kapteeni Tim Sparvin tukijoukkoihin kuuluu tyttöystävä Jitka Novackova. 27-vuotias tshekkikaunotar on näyttävä ilmestys: hänet valittiin Miss Tshekiksi vuonna 2011. Näyttävä, vaalea Novackova edusti maataan myös Miss Universum -kisassa samana vuonna, mutta ei sijoittunut.

Pari on pitänyt Instagram-tiliensä perusteella yhtä jo useamman vuoden ajan. Novackova julkaisi ensimmäisen, Prahassa otetun yhteiskuvan Sparvin kanssa elokuussa 2017. Myös Sparv julkaisi suloisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa omalla tilillään saman vuoden lokakuussa.

Novackova työskentelee Instagram-tilinsä perusteella mallina ja hänellä on Instagramissa 191 000 seuraajaa.

Parin suhteesta uutisoi Suomessa ensin Iltalehti.

32-vuotias Sparv on pelannut pitkään ulkomailla, sillä hän siirtyi jo vuonna 2003 Britanniaan Southamptonin junioriakatemiaan. Tällä hetkellä pelipaikka on Tanskassa FC Midtjyllandim riveissä.

Ruotsinkielinen Sparv kertoi hiljattain Ilta-Sanomille pyrkineensä kehittämään suomen kielen taitojaan kapteenin roolinsa takia ja sanoi, ettei suomea tule juuri puhuttua työpaikalla tai sen puoleen tyttöystävän tai kavereiden kanssa.

Jitka Novackova kruunattiin Tshekin kauneimmaksi vuonna 2011 ja hän edusti samana vuonna maataan myös Miss Universum -kilpailuissa Brasiliassa.­

– Kaikkien kielien oppiminen kiinnostaa minua. Nytkin minulla käy yksityisopettaja kerran viikossa kotonani opettamassa saksaa.

– Mutta on tämä roolikin minulle myös tärkeä. Olen esikuva monille. Maajoukkueen edustaminen on iso osa identiteettiäni ja tosi iso osa elämääni.

Tunnettua tyttöystäväänsä hän ei ole juuri muuten maininnut haastatteluissa. Viime keväänä Ylelle antamassaan haastattelussa keskikenttäpelaaja kuitenkin sanoi, että on hiljattain käsittänyt, että elämässä on muutakin kuin jalkapallo – ja että myös tyttöystävällä on jotain tekemistä asian kanssa.

Huuhkajat tavoittelee perjantaina Töölön stadionilla historiallista EM-kisapaikkaa kapteeni Tim Sparvin johdosta.­

– Viimeisen reilun viiden vuoden aikana olen ymmärtänyt, että elämässä on muutakin kuin jalkapallo. Nuorena katsoin varmasti 10–15 jalkapallo-ottelua viikossa ja nyt katson ehkä yhden tai kaksi. Jalkapallo ei kiinnosta tyttöystävääni ollenkaan, Sparv kertoi.

Elokuussa hän kuitenkin hauskuutti seuraajiaan Instagramissa postaamalla parista kaksi yhteiskuvaa, joista toisessa näkyvät pariskunnan kaksoisleuat.

– Jitka todennäköisesti tappaa minut, kun julkaisen tämän. Onneksi hän on Prahassa, Huuhkajat-kapteeni veisteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?