Syöksykierteessä oleva laulaja Aaron Carter joutui sairaalahoitoon – fanit huolissaan: ”Mitä sinulle tapahtui?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Syöksykierteessä oleva laulaja Aaron Carter joutui sairaalahoitoon – fanit huolissaan: ”Mitä sinulle tapahtui?”

Kuvituskuva
Julkaistu: 15.11. 16:46

Aaron Carter julkaisema kuva sairaalasta herätti välittömästi fanien huolen.

Laulaja ja entinen lapsitähti Aaron Carter, 31, on joutunut sairaalahoitoon. Mirrorin mukaan syynä on tähden huolestuttava laihtuminen ja henkilökohtaiset ongelmat.

Carter julkaisi torstaina paljonpuhuvan kuvan suoraan sairaalasta. Kuvassa riutuneen näköinen mies makaa sairaalasängyssä silmät kiinni.

– Äiti pitää huolta, Carter kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuva herätti välittömästi tähden fanien huomion, ja kuvaa täyttyi pian huolestuneista kommenteista.

– Voi ei, mitä sinulle tapahtui?

– Älä kuole!

– Olet ajatuksissani. Parane pian.

Mirrorin mukaan Carterin äiti Jane Carter huolehtii poikansa sosiaalisen median tileistä siihen asti, kunnes hän on toipunut. Jane-äiti on toiminut pitkään poikiensa managerina. Aaronin veli on Nick Carter, Backstreet Boysista tuttu laulaja.

Carter hehkutti äskettäin Instagramissa, että hänen äitinsä on ryhtynyt uudelleen hänen managerikseen.

Aaron Carterin viime vuodet eivät ole olleet helpoimmasta päästä.

Aaron Carterin viime vuodet eivät ole olleet helpoimmasta päästä.

Aaron Carterin vanhemmat sisarukset Nick ja Angela hakivat syyskuussa Aaronille lähestymiskieltoa.

– Pitkän harkinnan jälkeen siskoni Angela ja minä joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että meidän täytyi hakea lähestymiskieltoa veljeämme Aaronia kohtaan, Nick kertoi.

– Aaronin käytös on ollut yhä huolestuttavampaa, ja viime aikoina hän on tunnustanut, että hän on aikeissa tappaa vaimoni ja syntymättömän lapseni, joten meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä kaikkemme suojellaksemme perhettämme.

Aaron Carterin veli Nick Carter on tuttu Backstreet Boysista.

Aaron Carterin veli Nick Carter on tuttu Backstreet Boysista.

Aaron Carter nousi julkisuuteen lapsitähtenä 1990-luvulla. Sittemmin hän on ajautunut huumeiden, alkoholin ja vieroitushoitojen värittämään syöksykierteeseen.

Muutama vuosi sitten Aaron Carter tuli ulos kaapista samaan aikaan, kun hän erosi silloisesta tyttöystävästään Madison Parkerista. Aaron kertoi hiljattain amerikkalaisessa Lääkärit-tv-ohjelmassa kärsivänsä dissosiatiivisesta identiteettihäiriöstä, skitsofreniasta, akuutista ahdistuksesta ja maanisdepressiivisyydestä.