Uusi käänne: kaikki Jari Sillanpään kirkkokonsertit on peruttu - Viihde - Ilta-Sanomat

Uusi käänne: kaikki Jari Sillanpään kirkkokonsertit on peruttu

Jari Sillanpään kaikki viisi kotimaan kirkkokonserttia on peruttu.

15.11.2019 15:20

Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetyn Jari Sillanpään loppuvuoden kirkkokonsertit on peruttu. Sillanpään oli tarkoitus esiintyä viidessä kirkossa ympäri Suomea Herää jouluun -kiertueen merkeissä.

Kaikki Jari Sillanpään kirkkokonsertit, eli esiintymiset 3.12. Vihdin kirkossa, 4.12. Jyväskylän Taulumäen kirkossa, 7.12. Lahden Ristinkirkossa, 8.12. Kotkan kirkossa ja 14.12. Helsingin Mikael Agricolan kirkossa on peruttu.

Kiertuemanageri Lilja Kainulainen kommentoi IS:lle konserttien peruuntumista.

– Tein päätöksen, että perutaan kaikki kirkkokonsertit. Juttelin kahden kirkkoherran kanssa ja he sanoivat minulle, että tässä on hyvin monta puolta. On tyylikkäämpää, että päätös konserttien peruuntumisesta tulee meiltä, Lilja Kainulainen sanoo.

Kainulainen ei osaa sanoa, mitä käy laulajan konsertille Fuengirolassa 30.11.

– Siitä konsertista en osaa sanoa, kun se ei kuulu minun vastuualueisiini. Uskoisin, että konsertti toteutuu, sillä se on Rauhanpalatsissa, eikä kirkossa.

Osa Sillanpään joulukiertueen keikoista on loppuunmyytyjä ja Kainulainen sanoo järjestäjän olevan yhteydessä lipun ostaneisiin asiakkaisiin.

– Totta kai lippurahat maksetaan takaisin.

Kiertuemanageri Lilja Kainulainen vakuutti vielä perjantaina päivällä, että keikkapaikkoina toimivat kirkot kotimaassa ovat olleet innostuneita artistin jouluohjelmasta. Hän kertoi monien Sillanpään konserttien olevan jo loppuunmyytyjä.

– Seuraava konsertti, eli Vihdin kirkossa järjestettävä joulukonsertti on loppuunmyyty. Eikä sitäkään peruta, hän vakuutti aiemmin.

Kainulaisen mukaan Sillanpään saama syyte ei tule vaikuttamaan millään tavalla lauantain 16.11. konserttiin. Sillanpään on tarkoitus esiintyä lauantaina loppuunmyydyssä Joensuun Carelia-salissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?