Tunnistaisitko 50 vuotta täyttävää Aki Palsanmäkeä nostalgisista kuvista? Tältä huutokauppakeisari näytti ala-asteella sekä Nummirockissa vuonna 1994 - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistaisitko 50 vuotta täyttävää Aki Palsanmäkeä nostalgisista kuvista? Tältä huutokauppakeisari näytti ala-asteella sekä Nummirockissa vuonna 1994

Kuvituskuva
Julkaistu: 15.11. 13:48

Katso kuvista, miltä 50 vuotta täyttävä Aki Palsanmäki on näyttänyt lapsena ja nuorena.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmastakin tuttu Aki Palsanmäki täyttää tänään perjantaina 50 vuotta.

Palsanmäki kertoo Ilta-Sanomille, että Hirvaskankaalla on luvassa synttärijuhlallisuudet, mutta ei mitään suurta hulinaa.

– Ihan ystävien kesken vähäsen, vaatimaton mies valottaa bileiden olemusta.

Aki Palsanmäki nousi julkisuuteen vuonna 2013 käyntiin pyörähtäneen Suomen huutokauppakeisari -ohjelman kautta, joten monikaan ei tiedä, miltä mies näytti lapsena ja nuorena.

Akin vaimo Heli julkaisi torstain ja perjantaina välisenä yönä Suomen huutokauppakeisarin Facebook-sivulla kuvan Akista, kun hän oli vasta 4-vuotias.

– Jo pikku poikana Akilla oli joskus hermo pinnassa, kuvassa lukee.

Otoksessa pikku-Aki näyttää kovaan ääneen meuhkaavan jostain asiasta punaisen kolmipyöräisen edessä.

Toukokuussa 2017 Suomen huutokauppakeisari -ohjelmassa vieraili Akin ala-asteaikainen luokkatoveri Mikko, joka esitteli ohjelmassa parivaljakon koulukuvia ensimmäiseltä luokalta lähtien.

Tältä Aki on näyttänyt koulukuvissaan:

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva

Ylen Elävästä arkistosta löytyy puolestaan video vuodelta 1994, josta voi bongata 25-vuotiaan Palsanmäen.

A-studion tekemä video on kuvattu Nummirockissa ja siinä nuori Palsanmäki soittaa kitaraa ja miehen ympärillä olevat ystävät laulavat Juice Leskisen Viidestoista yö -kappaletta.

Palsanmäki ystävineen näkyy videolla kohdassa 13:09:

Ilta-Sanomat tavoitti Palsanmäen videon tiimoilta kesäkuussa 2016. Tuolloin mies kertoi, että hänellä on itsellään nauhoitettuna kyseinen ohjelmapätkä.

– Ja kyllä me sen katsoimme silloin, kun se tuli televisiosta. Olimme viettämässä kavereiden kanssa festari-iltaa, kun yhtäkkiä paikalle tuli kameraryhmä, Palsanmäki muistelee 22:n vuoden takaista festari-iltaa.

– Kävimme joka kesä kymmenen kaverini kanssa festareilla. Keskimäärin kävin kaksilla festareilla joka kesä, Palsanmäki kertoi tuolloin ja totesi, ettei nykyään enää ehdi festivaaleilla käydä.