Dwayne ”The Rock” Johnsonin fanit kangistuivat kauhusta – näyttelijätähti joutui karmaisevan pilan kohteeksi ja hänen luultiin kuolleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Dwayne ”The Rock” Johnsonin fanit kangistuivat kauhusta – näyttelijätähti joutui karmaisevan pilan kohteeksi ja hänen luultiin kuolleen

The Rock voi brittilehden mukaan hyvin, vaikka hänen uutisoitiin virheellisesti kuolleen.

Julkaistu: 14.11.2019 22:26

Tekaistu uutinen kertoi, että näyttelijätähti oli kuollut pieleen menneessä stuntissa.

Näyttelijä Dwayne Johnsonin, 47, fanit kauhistuivat keskiviikkona, kun internetissä alkoi levitä kulovalkean tavoin uutinen tähden kuolemasta.

Muun muassa The Mirror -lehti uutisoi, että netissä julkaistiin BBC Newsin artikkelilta vaikuttava uutinen, jossa The Rockin kerrottiin kuolleen. Artikkelin mukaan näyttelijä oli menehtynyt järkyttävässä tapaturmassa.

– Dwayne The Rock Johnson on kuollut 47-vuotiaana pieleen mennen stuntin seurauksena, artikkelin otsikossa kerrottiin The Mirrorin mukaan.

Artikkelin mustavalkoisessa kuvassa luki kookkain kirjaimin ”lepää rauhassa” Johnsonin synnyinvuoden kera.

Sosiaalisessa mediassa levinnyt linkki vei The Mirrorin mukaan tekaistulle sivustolle eikä suinkaan Britannian yleisradioyhtiö BBC:n oikealle nettisivulle. Linkkiä jaettiin ahkerasti muun muassa Facebookissa ja Twitterissä, ja moni The Rockin fani järkyttyi luettuaan idolinsa ”kuolemasta”.

– Miksi luen, että The Rock on kuollut?! Toivon, että ei. Voiko joku vahvistaa hengittääkö mies yhä? eräs hätääntynyt nainen kyseli Twitterissä.

– Ei kai tämä ole totta? toinen jatkoi.

– Mitä ihmettä tuo uutinen tarkoittaa? Ei kai se ole totta? kolmas kyseli.

Todellisuudessa Johnson voi The Mirrorin mukaan hyvin ja kyse oli puhtaasta pilasta ja tekaistusta uutisesta. Johnson ei ole kommentoinut uutista, mutta on käyttänyt sosiaalista mediaa torstain aikana.

The Rock on valittu pari vuotta sitten maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

Brittimedian mukaan The Rock on joutunut vastaavan pilan kohteeksi aiemminkin. Vuosina 2011 ja 2014 netissä levisi niin ikään tieto siitä, että hän olisi kuollut. Johnson katkaisi tuolloin huhuilta siivet ja kertoi Facebookissa olevansa kunnossa.

The Rock tunnetaan showpainijana ja elokuvatähtenä. Hän on näytellyt viimeisen 20 vuoden aikana useissa Hollywood-elokuvaissa. The Rock on tähdittänyt muun muassa Fast & Furious -elokuvasarjaa sekä useita muita menestyselokuvia.